torstai 6. maaliskuuta 2014

Julistesuosikkeja Society6:n valikoimasta

Lähdin viimein penkomaan Society6:n julistetarjontaa (Oilin linkkivinkistä aiempaan postaukseen). Olen aiemmin piipahtanut sivuilla, mutta aina on iskenyt paljousahdistus. En jaksa loputtomiin selata ja selata, kun pelkästään yhdessä kategoriassa on 2000 tuotetta. Samasta syystä en hirveästi harrasta nettikauppoja - valikoiman laajuus on kääntynyt itseään vastaan (monien mielestä suuri valikoima ei tosin varmaan ole mikään ongelma). Nykyään monessa verkkokaupassa pystyy onneksi tekemään hyvin tiukkojakin rajauksia, joka säästää aikaa ja ennen kaikkea hermoja. 

Nyt kävi kuitenkin niin, että hullaannuin noilla sivuilla aivan täysin. Löysin toinen toistaan kauniimpia kuvia ja nyt en osaa päättää, mitkä tilaan. Sitten on vielä se pieni ongelma, että mihin sijoitan kaikki julisteet! Huomaan katselevani seiniä siihen malliin, että kohta joka seinällä on jonkin sortin kuvakollaasi, eikä sekään välttämättä ole hyvä idea...


En tiedä, mikä hempeilykausi minulla on meneillään, mutta herkkä vaaleanpunainen näyttää nyt niin somalta. (Hormoneilla ei ole osuutta asiaan.) Ylimmäiset noudattelevat samaa herkkislinjaa, kun taas alemmat sopisivat keskenään olohuoneen tauluhyllylle valokuvien ym. kanssa. Täytyy miettiä hieman tarkemmin, mitä tulisi mihinkin tilaan, jotta näkymät eivät ole kovin ristiriitaisia. Tykkään siitä, että kodissa on hieman erilaisia tiloja, kunhan ne eivät näy samalla silmäyksellä. Makuuhuoneessa voi olla pehmeämpi ja hempeämpi tunnelma, kun taas olohuoneeseen laittaisin selkeämpiä julisteita. Tämä liittyy mahdollisesti siihen, että makuuhuoneessa harvoin on sitä värisekamelskaa, joka olohuoneeseen jatkuvasti ajautuu. 

Bonuksena vielä pari hauskempaa julistetta alla. Kuka ei olisi syönyt domino-keksiä halkaisematta? :)Innostuin klikkailemaan kuvia niin paljon talteen, että ajattelin vielä kerätä lasten huoneeseen sopivat julisteisteet yhteen postaukseen. Sitten alan koluamaan muita julistesivustoja, jotta saan pääni kunnolla sekaisin tarjonnasta! :)

(Kuvia klikkaamalla pääsee lähteeseen Society6:n sivuille.)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi miten ihana tuo toinen ylhäältä!!! ❤ Kaikki kyllä ovat kauniita, mutta se kyllä nousi :) Itsekin etsiskelen muutamia ihania julisteita, mutta tarjolla on liikaa ihania! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku sulkakuva lähtee ainakin tilaukseen! Niinpä, minä en jaksanut selata kuin pari kategoriaa puoleen väliin.. Että sinnehän on voinut jäädä vaikka mitä ihanuuksia!

   Poista
 2. Mustakin vaaleanpunainen on kyllä just nyt aivan ihana sävy. Johtuu varmaan keväästä, silloin kaikki hempeilyt on aina mieleen :) Tosi kivoja julisteita oot poiminut. Täällä on jo pitkään tuskailtu sitä, että yhteen kaksioon mahtuu vain rajallinen määrä kuvia seinille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on muuten varmaan kevään syytä! :) Ja hassua on, että ennen tyttövauvaa en voinut sietää mitään vaaleanpunaista tai pinkkiä, mutta nykyisin ne näyttävät niin ihanilta! :)

   Poista
 3. Ihania! Tuo "maapalloilmapallo" on jotenkin tosi suloinen. Samaa mieltä monista nettikaupoista. Liika tarjonta tekee ostoksista vaikeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tulkitsin ton niin, että siinä ollaan tuomassa kuuta taivaalta daamille! :O Tiedä häntä, mitä meinaa.. Mutta eikös se ole hyvän julkkarin merkki, että jättää tulkinnan varaa ja kysymyksiä ilmaan!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö, ja tässä oli vain murto-osa huokailemistani julisteista! Seuraavan kerran kun on aikaa, täytyy taas mennä koluamaan kuvia! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig