keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Päivän piristyksiä

Ensinnäkin, sain aamulla nukkua vielä yhden pätkän kahdeksasta kymmeneen. Se tuli tarpeeseen! Maltoin sitten jättää päiväunetkin välistä ja käyttää yllättävästi löytyneen ajan lempiasioiden äärellä - siis blogikierroksella herkkusalaatin kanssa.Hormoonihimoissani tein kauppareissun Lidliin, kun teki niin vimmatusti mieli niitä paistopisteen epäterveellisiä herkuja. (Siellä on muuten tulppaanit tosi halpoja, en voinut vastustaa niitäkään.) Nyt hörppäsen vielä kunnon munkkikahvit, kuuntelen vauvan tuhinaa ja nautiskelen rauhasta. Joku muu tarttukoon imurin varteen ja hoitakoon tämän sekamelskan, sitten joskus.

tulppaanit, tulips, tulppaanikimppu

Kauneutta päiväänne! :)

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tulppaanit on kyllä aina yhtä ihania! Valkkasit vieläpä kivat sävyt :)

  Mulla on menossa pienehkö inspiraatiopula salaattien suhteen. Ne olisi parhaita just tehtyinä, evääksi ottaessa muuttuvat helposti muhjuisiksi ennen kuin pääsee syöntipuuhiin. Siis niitä ei ole oikein ollut ruokalistalla, vaikka periaatteessa salaateista kovasti tykkäänkin. Ehkä sitten viimeistään äitiyslomalla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aina kauhea arsenaali purkkeja kun otin salaatin evääksi - isossa purkissa salaattipohja ja eri puolille kuppia sijoitettu kurkut, paprikat, juustot. Sitten yhdessä pienessä purkissa pähkinät, siemenet ym. kuivat, yhdessä hedelmä pilkottuna ja yhdessä öljy-etikka salaatinkastike. :) se aiheutti välillä hilpeyttä kanssaihmisissä, mutta tottahan se on, ettei niitä voi laittaa sekaisin evääks! Ja lounaan jälkeen oli niin kevyt, mutta energinen olo koko iltapäivän, et silloin aina olin tyytyväinen kun olin jaksanut nähdä vaivan..

   Poista
 2. Oi, kaikki ovat kehuneet Lidlin paistopistettä - pakkohan se on jo käytävä itsekin :) Ja ihanat tulppaanit olet löytänyt!

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig