maanantai 17. helmikuuta 2014

Nurkkia kuntoon - ja uudestaan...

Maanantaihan on hyvä aloittaa siivouksella, eikö vaan? Viikonloppuna otettiin kovin rennosti vaihtuvien vieraiden kanssa, joten arkikin on taas tervetullut. Päivä on mennyt tavaroita järjestellessä ja pyykkikonetta pyörittäessä, tosin ensimmäisenä siivotussa nurkassa ei ole enää järjestyksestä tietoakaan. Meiltä voisi ottaa sellaiset ennen-jälkeen-vartin päästä -kuvat, jotta asioiden todellinen luonne selviäisi.

ikea malm kampauspöytä

Meidän täytyi siirtää kampauspöytäni pois makuuhuoneesta, jotta vauvan kehto saatiin mahtumaan sinne. Pöytä löysi paikkansa olohuoneen nurkasta pakon edessä, koska muuallakaan ei ole tilaa. Järjestely ei todellakaan ole toimiva, koska haluaisin näkyvillä olevien tasojen pysyvän mahdollisimman tyhjinä. Tarkoituksena on käyttää tuota kannellista punottua laatikkoa meikkien ym. päivittäin tarvittavien (tosin tässä elämäntilanteessa ei joka päivä ole tarve laittauttua) purnukoiden säilytykseen, mutta valitettavan usein ne jäävät pöydälle.

ikea malm kampauspöytä

ikea malm kampauspöytä

Pöytä, tuoli ja nojatuoli yhdessä nurkassa tarjoavat tietenkin myös oivallisen paikan majan rakentelulle (torkkupeittoja saa kätevästi viriteltyä katoksi, tyynyjä seiniksi, verhonkin voi kätevästi viritellä kaiken kruunuksi jne.), joten tällä hetkellä nurkkaa koristaa pehmolelujen yksiö keittiöineen, olohuoneineen ja tietenkin sinne kuuluvine välineineen. Ihmettelinkin, minne olivat taas hävinneet kapustat keittiön laatikosta...

Niin että voisin saman tien aloittaa alusta. Varmaan aika tuttu tunne? Koska pyrimme siihen, että E siivoaisi omat jälkensä, ja minä yritän vähentää siivousmutinaa (!), kokeilen siedätyshoitoa. Ollaan positiivisia - ehkä silmä tottuu ja ehdin puuhaamaan jotain muuta enemmän!

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mä olen huomannut ärsyyntyväni jatkuvasti enemmän pitkin poikin lojuvista tavaroista, vaikken koskaan ole mikään siivoushirmu ollutkaan. Oon ihan varma, että vauvan tultua iskee jossain vaiheessa ahdistus, kun siivoaminen (tai sanotaanko järjestely, imuria meillä ei käytetä mitenkään turhan usein) ei varmasti ole ihan ykkössijalla. Tai saati sitten, kun päästään samaan vaiheeseen kuin teillä, jolloin lapsi järjestelee aktiivisesti itse asuntoa uuteen uskoon ;)

  Toi tasojen vapaana pitäminen on kyllä aika ehdotonta. Alkaa hermostuttaa, jos joka paikka on täynnä tavaraa. Samaan sarjaan kuuluvat mulla myös avohyllyt - periaatteessa kivoja, mutta liika on liikaa. Siksi olenkin superiloinen, että tilattiin juuri meidän olkkarin Lundiaan ovet ja makkariin ihan uusi kaappi, ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, mä en voisi kuvitellakaan avohyllyjä keittiöön! Kirjahyllykin näyttää välillä turhan levottomalta..

   Poista
 2. Voi, meillä on aina vartin päästä jo jos jonkinlaista viritystä joka puolella. Majaa, skeittiramppia ja pikkuautotallia voi odottaa löytävänsä nurkasta jos toisestakin :D. Siedän sitä huonosti, mutta näillä mennään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahduttavaa! :) Pikkuautot tuntuvat varmaan kivoilta jalkojen alla..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig