maanantai 3. helmikuuta 2014

Mutjuillaan

Maanantai polkaisi taas uuden viikon käyntiin, vaikka mitäs me päivien nimistä täällä välitetään... Mutjuillaan kotosalla, pötkötellään sängyllä ja tehdään, mitä mieleen juolahtaa. Ainoa, mikä erottaa arjen viikonlopusta on, että mies lähti käymään töissä. Hänkin pystyy näillä näkymin viettämään isyyslomaa loppuviikon - ja taas rötvätään! Pari ensimmäistä viikkoa saakin mennä vähän mökkihöperönä, kun ei oikein voi vielä ulkoillakaan vauvan kanssa, mutta kohta on saatava vähän ryhtiä arkeen. Päiviin on varmaan turha toivoa mitään rytmiä vielä vähään aikaan, mutta ehkä edes viikkoon?


Ajattelin optimistisesti nautiskelevani hedelmäkupposen rauhassa peiton alla, kun nuo niin viihtyivät omissa oloissaan. Todellisuudessa tilanne viiden minuutin päästä oli se, että nökötin vauva rinnalla ja E toisessa kyljessä kiinni, ja yritin samalla värittää aukeaman toista sivua kun kauhoin lautasta tyhjäksi, ennen kuin joku potkaisee sen sängylle... Kolmas käsi olisi auttanut kummasti.


E kysyi eilen, että miksi toi vauva vaan syö ja nukkuu koko ajan ja mietiskelin, että eipä kuulosta yhtään hullummalta elämäntyyliltä näin jatkuvasti univelkaisen ja nälkäisen korviin. Kunnes havahduin, että aaaivan - eihän se yhteiskunta pyörisi sillä tavalla, että kaikki vaan söisi ja nukkuisi! :D Eeehhehee...

Mutta hei, se on oikeastikin päiväuniaika, joten minä painun pienille torkuille tyttösten kanssa! Energisempää uutta viikkoa teille!

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanat lapset teillä. Voimia univelkaan ja työn täyteiseen arkeen.

  VastaaPoista
 2. Voi hurja miten söpö tuo vauveliini!! Ihana fiilis välittyy kuvista! Tekstissä todellisuus ;) kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - mutta kuitenkin vain siitä sekunnin hetkestä! :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta, vaikka meillä onkin vain yksi vauva. Käsiä voisi olla vaikka viisi ja silti tuntuu, ettei ehdi tehdä mitään. T on vielä tämän viikon töissä, mutta onneksi ens viikolla alkaa sen isyysloma.
  Aivan ihana kuva tytöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan.. Mutta onneksi osa on aina niitä vähemmän tärkeitä asioita, jotka täytyy sitten jättää odottamaan parempaa aikaa. Vauvakin alkaa kohta hieman pidempiä aikoja olla valveilla ja katsella ympärilleen.. Kivaa, että T voi sitten aloittaa isyysloman kunnolla!

   Poista
 4. Mutjuilu, mikä mahtava sana. Sitä on täälläkin harrastettu, ja ne ensimmäiset viikot pitääkin mutjuilla. Sitten jossain vaiheessa oli ihana kun tuli tavaksi lähteä heti aamusta ulos, sitten ruoka ja sitten mutjuiluiltapäivä. Sitä voi sanoa jo rytmiksi :). Ihanat lapset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutjuilu on meillä varmaan vähän sama kuin ruotsinkielen "mysa"! :) En ole kuullut parempaa suomen kielen vastinetta.. Juuri tuollaista rytmiä minäkin kaipaan elämään nyt jo, mutta tosiaan, ollaan nyt vielä ihan rauhassa.. Kyllä sen sitten tuntee silmäluomissaan ja muussa fyysisessä voinnissaan, kun jaksaa alkaa enemmän touhuamaan ja rytmittämään arkea!

   Poista
 5. Ihania juttuja oot taas kirjoitellut, jää aina kommentointi kun luen monesti blogit puhelimella (öisin, kun syötän vauvaa... :D) eikä siinä oikeen tuo näpyttely onnistu. Mutta oh, teidän pikkuinen on niin soma! ♥ Isompikin toki myös, niin suloinen kaksikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni! :) Minä yritän pitää yöllä visusti silmät kiinni, kun pelkään virkistyväni näytön tuijottelusta. Sen sijaan päiväsyötöillä kyllä harrastan samaa blogisurffailua! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig