torstai 30. heinäkuuta 2015

Onnea sulle ja mulle!

Synttärisankari täällä huutelee arvonnan voittajaa! Hamam-pyyhkeen arvontaan osallistui kiva määrä lukijoita, ja oli mukava lukea teidän viestejä 2-vuotiaan blogin kunniaksi. Lämmin kiitos niistä! :) Laitoin Random.orgin pyörimään ja laskin jokaiselle postauksen jakaneelle kaksi perättäistä numeroa. Helppoa - ei tarvinnut kirjoitella lappuja ja laittaa tytärtä toimimaan onnettarena. Vaikka ehkä tähän olisi vielä joku helpompi keino.. Onko? Miten ne monen sadan kommentin arvonnat suoritetaan, jos osallistujalla on mahdollista olla kaksi tai kolmekin arpaa? Valaiskaa hölmöä, kiitos.Mutta pidemmittä löpinöittä, julistettakoon Hamam-pyyhkeen voittajaksi numero 6, eli

Arjen Timantteja -blogin Anun toinen arpa! :)

Paljon onnea Anulle! Tällä kertaa näköjään tupla-arpa toimi.

Ja tosiaan - onnittelin tänään myös itseäni, kun huomasin että FB-seinä alkoi jo aamusta täyttyä onnentoivotuksista. Tajusin, että on syntymäpäiväni. Minun oli muutenkin tarkoitus poiketa tänään töiden jälkeen JAS tekniikkaan katselemaan uusia/vanhoja objektiiveja, kun tilaamani soviterengas vanhoihin objektiiveihin oli saapunut. No muistettuani syntymäpäiväni en sitten enempää harkinnut, vaan hankin himoitsemani makro-objektiivin. Sain priimalaatua pilkkahintaan, kun ostin retro-objektiivin 70-luvulta. Haasteena on täysin manuaalinen, kiekosta käännettävä tarkennus, mutta olipa uskomaton tunne, kun tajusin, miten se toimii! Kirjoittelen tuosta kameraharrastajan aarreaitasta lisää lähiaikoina.Tulin kotiin ja täällä olivat muut muistaneet syntymäpäiväni. <3 Oli vohvelitaikina valmiina, ja voi niitä sylisyöksymisiä! Olen niin mielettömän kiitollinen, että saan vanheta tämän porukan kanssa!

FB | IG

Katri
SHARE:

18 kommenttia

 1. Onnea sinulle ja onnea Anulle, varmasti mieluinen voitto hänelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! Varmasti, nämä ovat aika ihania. Ja hei unohtui vielä tässä mainita, että näitähän saa Kotilaiturilta, jonka kanssa arvonta suoritettiin yhteistyössä.

   Poista
 2. ONNEA Katri 💖 On ihan huikean mahtavaa kun on ihana perhe jonka kanssa kasvaa ja vanhentua. Täytyykin tutustua tuohon JAS:iin. Objektitarvetta olisi täälläkin. Ja hei kiitos että jaat juhlapäiväsi kanssani! Olen onnesta ymmyrkäisenä voitostani. Olen nimittäin himoinnut noita pyyhkeitä aivan hirmuisesti. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu käypä katsomassa. Parempaa palvelua ei saa missään. Ei missään! Paljon onnea sinulle vielä!! Varmasti oli mieluinen voitto!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja nyt vasta huomasin, että toinenkin sankari täällä oli! Eli myöhästyneet synttärionnittelut Katri! :)

   Poista
  2. Hih kiitos! :) Minäkin usein lukaisen niin nopeasti ja silmäillen, että jotain menee aina ohi. :)

   Poista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut! Meillä kuopus täyttää tänään kaksi. Mielenkiinnolla odotan objektiivi-postausta. Mulla harkinnassa ekan jälkkärin osto. (varmaan jo kolmatta vuotta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ai teilläkin on niin pikkuinen! Ihanassa iässä.. Kiva jos olet kiinnostunut valokuvauksesta! Minäkin aloitin ihan tosi perus järkkärillä, ostimme huuto.netistä. Minulla on se vielä, on juuri aikeissa myydä se, joten jos olet kiinnostunut Canonin 1100d:sta, + hyvästä valovoimaisesta objektiivista (Canon 35mm f/2.0), niin laita viestiä katriah12@gmail.com. Ja sitten on myös se kit-objektiivi 18-55 mm f/3.5. Niillä pääsee jo aika pitkälle, erityisesti tuo ensin mainittu objektiivi on tosi hyvä.

   Poista
 5. OnneaOnneaOnnea sinulle <3 <3

  VastaaPoista
 6. Onnittelut myös täältä. Objektiivipostausta odottelen innolla, nimittäin sellainen olisi itselläkin hankintalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kovasti! Mukava kuulla, että sinäkin olet kovasti kiinnostunut valokuvauksesta!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig