tiistai 28. heinäkuuta 2015

Olethan muistanut...


...osallistua hamam-pyyhkeen arvontaan? Klikkaapa tästä sinne, jos tuo on mennyt sinulta ohi.


Ja toinen vinkkivitonen - olethan merkinnyt kalenteriisi 9.8., jolloin on Åblogien kirppis Vilkkimäen Meijerillä Turun liepeillä? Meillä on täällä kova siivoilu ja tavaran karsinta käynnissä. Viime vuoden kirppikselle en raaskinut viedä näitä kirjoja (koska tykkään kirjoista ja kirjapinoista niin kovasti!), mutta nyt raahattuani ne tänne uuteen kotiin ja pölytettyäni niitä kaapissa puoli vuotta totean, että en kuitenkaan tule lukemaan niitä uudelleen. Vasemmalla miehen dekkareita (joista itse en kykene lukemaan edes takakansitekstejä), ja oikealla kevyempää hömppää omasta lukemistostani. Laitetaanko kiertoon? Kirppiksen FB-sivulla näkyy jo muitakin vilautuksia myyntiin tulevista jutuista.

Loppuun on tarjottava teille jakoon hyvää fiilistä, jonka kanssa kotiuduin äsken joogasta. Taas on paikat vetreät ja pää keveä! 


Pharell Williamsin tahtiin siis ..... Freedom! Tästä Ruisrockissakin kuullusta biisistä tulen aina niin hyvälle mielelle! Voisin keinua tämän tahtiin varmaan loputtomiin...

Mukavaa illanjatkoa ihanaiset! Minä yritän lähiaikoina vähän saada muutosta blogin ulkoasuun, joten älkää ihmetelkö jos jumittaa. Ties miten sekaisin tämän saan...

FB | IG

Katri
SHARE:

3 kommenttia

 1. Onpa kiva tää sun blogin ulkoasu! En ole pitkään aikaan käynyt koneelta blogeja lukemassa, ja puhelimessa näitä asioita ei niin huomaa. Onko tää siis ostettu tuolta Mangoblogsista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anniina! Kiitosta vaan ja kuule ihan tänään sen asensin! :) Ja nyt myös mobiiliversion pitäisi olla yhdenmukainen tämän kanssa. Kyllä, hankin sen Mangoblogsista, eli Etsyn kautta. Tosi helppoa oli ja myyjä oli todella auttavainen! Esim. minun blogini kuvat ovat 680 px leveitä, mutta tämän mallin oletuksena oli 700 px, niin kysyin onnistuuko vaihtaa, niin hän muokkasi versiota minulle.

   Poista
  2. No ihmekös jos en ole huomannut jos tänään vasta olet asentanut. :D Täytyypä tutkailla tuota lisää, kun ulkoasu pitäisi uusia samalla, kun muutan tuolta lilystä pois. Ensi viikolla jo toivottavasti. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig