torstai 24. heinäkuuta 2014

Rantaterkut

Moikkis!

Piti niin kertoilla taannoisesta Turun linnan  reissusta (ihan mielettömän hieno paikka, siksi pakko vilauttaa muutama kuva ja kehut päälle), mutta niitä kuvia on niin paljon, että jätettäköön toiseen kertaan! :) Se oli aikana ennen helteitä, joten tuskin enää edes muistan mitään. Mutta onneksi otin niitä kuvia, minä kun tunnetusti unohdan kaiken tuosta noin vaan..Mutta tänä iltana miehen töiden jälkeen kävimme Ruissalon rannassa. Hassua, mutta se oli ensimmäinen kerta ehkä Turun kauneimmalla rannalla, vaikka olemme täällä asuneet jo seitsemän vuotta. Kaarinassa asuessamme on aina ollut meri ja uimarannat lähellä, joten ei ole juuri tullut muualla käytyä. Yritin kuvata nöpön hiuskiehkuroita, ja ihmettelin, kun hän niin viihtyi, eikä yrittänyt ryömiä rantaviltiltä hiekalle. Sitten kun vaihdoin kuvakulmaa huomasin, että linssinsuoja maistui.. :D Ilme on sen näköinen, että "Onko pakko kuvata?? Syön tän suojan jos et lopeta!" Tosi helposti muuten kuvat ylivalottuvat näköjään. Ei sitä ihan vielä osaa lonkalta arvioida ja vaihtaa valotusaikaa, nopeasti kun yrittää räpsiä. Mutta kesäkuviin ehkä on ihan ok pieni ylivalottuminen! :)

Helle jatkuu, loistokelit asuntomessuilla tarpomiseen.. :) Sunnuntaina tai maanantaina olemme menossa. Siitä tulikin mieleen, että nyt täytyy mennä varamaan jotain yöpymispaikkaa, toivottavasti niitä on vielä jäljellä!

Kuumaa loppuviikkoa!

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ruissalo on ihana paikka ja rannat siellä aivan loistavat! Tänä vuonna emme olekaan ehtineet sinne vielä uiskentelemaan, kiitos siis muistutuksesta, nyt tiedän, minne taidamme suunnata viikonloppuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minäkin oli ihan myyty Ruissalosta! Ja siis todella kovasti minua ilahdutti sen siisteys - kunnon wc:t, ja oikein puhdasta kaikkialla. Siellä on kuulemma ollut jotain lintuongelmaa, mutta me emme nähneet mitään..

   Poista
 2. Onpa upeita kuvia ja ihania juttuja koko blogi täynnä - pakko liittyä lukijaksi! Ja voi, kun teidän Nöpö on suloinen.. Aurinkolasit kiskotaan päästä ja syödään kameransuojusta.. Ah, niin tuttuja juttuja! :)
  Ihania hellepäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kaisa, mukava kuulla! :) Meidän nöpö on niin herttainen.. Uskomaton sinisilmä ja niin iloinen ja innokas..! Nyt ei ole enää rauhasta tietoa, kun neiti rupesi liikkumaan - kaikki otetaan käteen ja tungetaan suuhun, täytyykin olla tarkkaavaisempi, mitä lattioilla lojuu! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Lapsia on niin ihana kuvata, ja vieläpä ulkona, kun valoa on mielin määrin!

   Poista
 4. Hurjan söpö tuo teidän pienokainen! Antoisia asuntomessuja ja tsemppiä kiertämiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä niin syötävän suloinen, kiitos vaan! Huomasinkin jostain, että olit kirjoitellut messupostausta, pitääkin käydä kurkkimassa!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig