tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lomasotku selätetty

Täällä ollaan eletty ihan pellossa miehen loman ajan. :) Menty ja tultu, käyty kotona kääntymässä ja menty taas. Kylläkin ihan mökeillä ja kavereilla, mutta kuitenkin... Äkkiä sitä koti repsahtaa, eikä meinaa keksiä, mistä aloittaisi purkamaan sotkua. Kun pyykit odottavat ripustajaa, mutta molemmat pyykkitelineet ovat täynnä viikattavia vaatteita, sama tyhjennys- ja täyttöoperaatio tiskikoneen ja -pöydän kanssa, puhumattakaan lattialla lojuvista tavaroista, jotka voisi järjestää ennen kuin alkaa purkaa reissukasseja... Onneksi se inspiraatio iski tälläkin kertaa. On sitten mukavampi aloittaa normaalimpi arki miehen loman loputtua. Yllättävän nopeasti saatiin koti kuntoon, kun oli reipasta työvoimaa ja erinomainen delegoija. :) 

taulukollaasi valokuvista

Pakkohan ne jämptit minuutit oli ikuistaa ja ottaa muutama kuvakin. Minä olen vähän sellainen kodin laittaja, että jos päällisin puolin ei ole tavarat järjestyksessä, niin en osaa laittaa yhtä paikkaa kauniiksi ja siistiksi. Tai ei tule edes mieleen uudistaa jotain nurkkaa, vaihtaa tavaroiden paikkaa jne. Mutta sitten kun on tasot tyhjinä ja sälä siivottu, tulee kaikenlaista uudelleen asettelun tarvetta. Isompaa ja pienempää. 
Pienempänä dekoreerauksena järjestelin kahvihommat ja ruoanlaittoputelit lieden viereen uusiksi, mutta isompi on vasta suunnittelun asteella. Ehdotin miehelle, josko vaihdettaisiin meidän makkarit päikseen - lapsille meidän isompi makkari, ja me E:n huoneeseen. Kun ei tiedä, miten kauan jahkailemme uuden asunnon hankkimisen tai rakentamisen kanssa, niin voisihan sitä tehdä täälläkin vähän uudelleenjärjestelyjä.Löysin muuten tänään aivan ihanan mekon viikonlopun juhliin (vilautin instassa jo)! Aivan huikea alelöytö! Toivottavasti ehdin vähän huomenna mallailla asusteita.. En vielä tiedä, laitanko valkoiset kengät ja laukun vai mustat. Ihanaa, kun on kerrankin juhlavaatteet kunnossa aiemmin kuin edellisenä päivänä! :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kivoja kuvia ja niin siistiä!<3
  Mukavaa iltaa ja tulevaa keskiviikkoa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näihin on aina hyvä palata heikkoina hetkinä! :D

   Poista
 2. Me oltiin pari viikkoa lomalla ja pois kotoa ja just eilen mietin , että hitto miten voikin pyykinpesu ja muut kotihommat tuntua mukavilta pienen tauon jälkeen ;) hei ja jes nyt löysin sut instastakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kyllähän ne kivoilta tuntuivatkin. Se on ihanaa, kun järjestys palaa ja oikein konkreettisesti näkee kättensä jäljet! :) On taas helpompi pitää sitä perussiisteyttäkin yllä..

   Poista
 3. Ihanan siistiä ja selkeää sun kuvissa. Mä en taida selättää tätä meidän sotkua ennen syksyä. Liikaa sotkijoita on läsnä jatkuvasti :). Meillä mies lomailee ja isyyslomailee yhteensä 7 viikkoa, joten saamme onnekkaasti sietää sotkua yhdessä pitkään tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tajusin kyllä kuvia katsoessani, että eipä niitä sotkuja olisi paljon näkynytkään, kun olen lähinnä seiniä kuvannut!! :'D

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig