sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Letkeitä kesäpäiviä

Laukut purettu, ah mikä fiilis! Olisi aika kurjaa herätä aamulla siihen, että kuusi sekalaista kassia odottaa purkajaansa ja neljä koneellista pyykkiä. Yksi koneellinen pesty, vielä muutama jäljellä.. Siinä sitten meneekin taas muutama päivä, kun ei ole kuivausrumpua eikä liioin kuivattelutilaa. Mutta mikäs meillä lomalaisilla. :)

Ihanan ilman saimme saariston reissulle, jossa olimme tällä kertaa ystävän ja hänen vauvansa kanssa. Päivät kuluivat tosi leppoisasti aika aloillaan, kun koko ajan jollain oli ruoka- tai päikkyaika. En olekaan pitkään aikaan nukkunut niin pitkään ja paljon (jopa päikyt!) kuin tuolla. Teki hyvää.. Enkä myöskään ole aikoihin lukenut yhtä paljon kuin tänä viikonloppuna! Ihanaa, kun ei ole mitään, mitä täytyisi tehdä. Ainoat ohjelmanumerot ovat syöminen ja saunominen, mahdollisesti kävelylenkki ja venyttely-/joogasessio kalliolla. Rohkeimmat uskaltautuivat uimaan, mutta minä lähinnä kuivaharjoittelemaan ja kannustamaan. Isompi neiti oli tohkeissaan, kun sai läträtä vedellä mielinmäärin ja pienemmät nukkuivat hyvin merituulessa. 

Niin kiva aloittaa uusi viikko kun on oikein relattu koko viikonloppu! Välillä on ihanaa olla vailla musiikkia, televisiota, tietokoneita ja kännyköitä. Kerran taisin vilkaista kännykkää.. Pikku tietotekniikkapaasto aina lomilla tekee aika hyvää..

Ihanaa kesäviikkoa kaikille! <3

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kuulostaa, että teillä on ollut aivan täydellisen ihana reissu! Akut varmastikin oikein pullistelevat uutta, latautunutta virtaa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin rentouttava! Lasten kanssa on parasta, kun ei tarvitse varsinaisesti tehdä mitään.. (paitsi ruokaa välillä!) :D

   Poista
 2. Kuulostaa ihanslta. Mullakin kova hinku saaristoon, mutta mies hieman vielä toppuuttelee. Ehkä aiheesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehkä kannattaa vielä malttaa ja pysyä kotikonnuilla, kerätä voimia jne.. Meille tulikin aika yllätys, kun huomasimme E:llä punkin ohimolla maanantaiaamuna! Sieltä saaristosta se varmasti tuli, vaikka onhan niitä varmaan joka puolella ja meillä täällä Kaarinassakin.. Mutta hiukan pelästyin, kun luulin näkeväni vauvankin hiuksissa pienen mustan pisteen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Niin kivoja muistoja! Tällä kertaa oli kiva, kun ystäväkin otti kuvia, niin on minusta ja lapsistakin sitten joskus kuvia, kun minä yleensä heilun kameran kanssa.. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pieni mökkiloma teki hyvää, ja mukavaa, kun nämä helteet ovat vielä jatkuneet!

   Poista
 5. Ihanan kesäisiä kuvia :) Me ollaan oltu jo koko kesä niin lomatunnelmissa, että ei mitään järkeä. Nyt puuttuu enää pääsy kotimaahan, mutta ens viikolla sekin hoituu. Toivottavasti säät säilyy siellä jokseenkin hyvinä, jotta päästään nauttimaan kunnolla myös ihanasta Suomen kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, teillähän on mieletön loma nyt.. Ihana kesä vauvan kanssa! Kiva, että pääsette Suomeen vierailemaan juuri nyt, kun säät meitä hellivät! Kyllä Suomen kesä on ainutlaatuisen hieno.. Toivottavasti pääsette veden äärelle, kauneinta Suomea..

   Poista
 6. Ihanan rentoa tunnelmaa ja Suomen kesä parhaimmillaan :) Irtautuminen kännykästä ja tietokoneesta tekee todella hyvää - onnittelut siitä. Ihanaista lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesä on nyt meitä hellinyt! Juu, nettipaasto tekee välillä hyvää ja on hauskaa huomata, että sitä selviää hyvin, vaikka ei viikkoon pläräisi sosiaalisia medioita ja lukisi uutisia! :D

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig