sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Lötköillään"Kesä, eikä mitään tekemistä..."

Tuosta Maija Vilkkumaan biisistä tulee aina nuoruusvuosien kesät mieleen. Kun illat olivat pitkiä, kuumia ja valoisia, kaikki mahdollista. Tukka takana ja elämä edessä, vai miten sitä sanotaan. ;) 

Kuuma kesäviikonloppu, jonka kruunasi se, että minäkin uskaltauduin oikein järveen uimaan! Sellaista ihmettä ei usein nähdäkään, että minä uin luonnonvesissä. Ne kun ovat aina liian kylmiä mukamas.. Viime aikoina on kuitenkin tehnyt orastavasti mieli veteen, varsinkin, kun E on aina niin innoissaan siitä kun pääsee äidin kanssa lutraamaan. 

Iloa viikkoonne!

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Minäkin pidän kylmänä luonnonvesiä - tosin myös uimahallinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, koska saan lähes poikkeuksetta kuulla olevani outo, kun en välitä uida!

   Poista
 2. Lapsena uitiin missä vaan uintivesi kriteerit täyttyi. Nyt mieluiten lämmitetyssä altaassa. Joskus keällä tekee tosiaan mieli jopa uida luonnonvedessä ja itseasiassa se onkin sitten aika ihanan virkistävää kun siihen saakka pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nimenomaan, lämmitetty allas pitää olla! :) Mähän en aina mene uimaan edes ulkomaanreissuilla! Merivesi on sielläkin niin hitsin kylmää.. :) Viikonloppuinen uinti oli kyllä tosi virkistävää, ja olisi tehnyt mieli uipatella pidempäänkin, mutta pienemmällä tuli nälkä..

   Poista
 3. Mäkin oon nykyään arka uskaltautumaan järveen tai mereen Suomessa, on mukamas niin vilakkaa vettä aina :P Tänä vuonna tosin oon ehtinyt jo pariin kertaan käydä kastautumassa... Legendaarista miltei!

  Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on niin ihanaa kuulla, että teitä arkajalkoja on muitakin, koska kaikki livetutut aina ihmettelevät sitä, että vesi on aina liian kylmää minulle.. Ihanaa tietää, että olen sittenkin normaali! :D Ainakin tässä suhteessa!! :)

   Poista
 4. Mun luonnonvesissä uinnista alkaa olla 10 vuotta! Pitäisköhän rohkaistua...ei ole vielä niin lämmintä vettä ollut kuin paljussa joka sopii mulle :) Nautinnollisia uintihetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärrän täysin! En käy yleensä edes etelän lomilla uimassa. Merivesi se vasta kylmää on.. Palju on ihana, mutta jos se on vähänkin liian lämmin niin minulle tulee aika herkästi huono olo..

   Poista
 5. Täällä toinen arkajalka, joka viime vuosina on uinut vain mökillä. Siellä on ihana pulahtaa vauhdilla järveen suoraan saunasta. Mutta että uimarannalla kävelisin järveen. Nou vei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, se vedestä tulo on niin ärsyttävää! Ihan hemmetin kylmä, sitten pitäisi kiiruhtaa pyyhkeelle, palelet hullun lailla, saat jalat ihan hiekkaisiksi ja sitten istut märillä uikkareilla lopun aikaa.. Juu ei ole minun juttu.. Onneksi mies tykkää käydä pulahtelemassa E:n kanssa. Minä voin olla rantavastaava.

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig