lauantai 21. tammikuuta 2017

Aikainen lintu...

Aamuvarhainen, lapset vierekkäin nojatuolissa viltin alla, virittelevät ohjelmavalikoimaa ja kyselevät namipussin perään. Se kyllä unohtui tällä kertaa. Joskus he onnistuvat hipsimään alakertaan ilman että kumpikaan herää, ja siellä he aina nököttävät nojatuolissa vierekkäin milloin mitäkin herkkukaapista löytäneenä... Milloin on rusinat liiskaantuneena nojatuoliin ja milloin karkkipapereita siellä täällä. Tyytyväiset ilmeet kyllä saan aina!

Viikonloppuaamujen tähtihetki itselleni puolestaan on tuikata pesät tulille ja istua puulieden viereen aamuteelle. Kuunnella sitä pientä huminaa (ja seinän toiselta puolelta lastenohjelmien kakofoniaa). #reality
Viikko meni niin että en edes kameraan tarttunut, saati blogeihin kurkannut. Nyt ihan mietin, mitä oikein tein myöhäisillat? Ai niin, selvittelin sen Postin kadottaman joulupaketin kohtaloa. Tai oikeastaan sitä, miten saataisiin uusi lähetys hoidettua perille. Asian noustua otsikoihin tuntemattomatkin ihmiset ovat tarjonneet apuaan ja lupasin kerätä lähettää uuden paketin meidän kautta, jotta perheen yksityisyys säilyisi. Toivottavasti kaikki lahjoitukset löytävät ensin meille ja lopulta Matkahuollon kautta perille.

 

Sitten olen tutkinut erilaisia nettisivupohjia Wordpressiin, jos saisin tehtyä omat sivut valokuvaushommille. Rohkaistuin ja otin yhteyttäkin pariin valokuvaajaan! On ihanaa jutella samoista intohimoista.. Ensi viikolla tapaan hääparin, jonka häät saan kuvata puolentoista kuukauden päästä.. En kestä, aivan mahtavaa!!
Yllättäen olen alkanut saada erinäisiä kuvauskyselyjä häihin, ristiäisiin, valmistujaisiin ja muihin karkeloihin (ja olen tietysti koko asiasta häkeltyneen onnellinen), joten tein valokuvauskyselyjä varten ihan oman välilehden. Sain kuin sainkin tehtyä bloggerin pohjaan liukugallerian, käy kurkkaamassa! Sieltä löytyy myös ne toissaviikonlopun rippikuvat, ja ensi viikonlopun ristiäisistä laitan varmaan myös sinne makupalat. Ehkä en enää täällä julkaise kaikkia kuvausjuttuja, vaan yritän tehdä niille oman foorumin? 
Jos siis ajattelet, että voisit haluta minut ikuistamaan jotain mukavia hetkiäsi tai vaikka perhekuvat, niin olen siitä tosi otettu ja iloinen... Kävi hirveän harmillisesti, kun kaksi morsianta otti yhteyttä parin päivän sisällä, ja molemmilla oli sama elokuinen päivä varattu hääpäiväksi! Uskotte varmaan, että harmitti... :(

En nyt oikein edes löydä tähän sanoja, kun tuntuu niin uskomattomalta, että ihmiset luottavat minuun ja kuvaussilmääni.. Mutta jos sinulla on tarve kuvamuistoille niin sieltä löytyy yhteystiedot!

Ihanaa viikonloppua teille siis! Jos voin jotain tälle viikonlopulle toivoa, niin sellaista sopivaa talvista ulkoilusäätä, kun on tarkoitus viedä pienet kokeilemaan laskettelua. Itsekin tekisi mieli hypätä suksille, kun edelliskerrasta onkin kulunut varmaan yli kymmenen vuotta.
Ja muuten, ehkä tässä blogissakin tullaan taas pian näkemään muitakin kuin puuliesikuvia.. Jotenkin se on näinä hektisinä viikkoina vetänyt aika paljon puoleensa. :)
Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kuullostaa suloiselta tuo hetki nojatuolissa viltin alla <3
  Yes, miten ihanaa, että olet saanut kuvauspyyntöjä ropisemalla! Tosi iloinen sun puolesta. Jospa tuo meidän nuorisokin järjestäisi häitä joskus, tietäisin kenet suosittelisin ottamaan kuvaajaksi :)
  Ps. puuliesikuvia ei ole koskaan liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Celia!! Tuntuu kyllä ihmeelliseltä, ja ihanalta.. Ehkä he vielä joskus, tiedä häntä!

   Poista
 2. Se on ihanaa aikaa, kun lapset kasvavat siihen ikään, että pärjäävät omillaan aamuisin hetken ilman aikuista, lasten ohjelmien parissa. Onnea ja autuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oli outoa tajuta, että yhtäkkiä aamuisin saakin nukkua.. Ihan hyvän "huono äiti" -morkkiksen kyllä saa valitettavan usein kun on torkkunut jonkun aikaa ja alakerrassa kaksi herkuilla itsensä ruokkinutta nuokkuu nojatuolissa..

   Poista
 3. Siis ihan mahtava tuo valokuvaus sivu! YES! Onnea siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Mennään nyt tällä vähän aikaa! Kiitos ihana!

   Poista
 4. Ihanat kuvat, vanhan puuhellan kun saisi omaan keittiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan talon helmi.. Olin tekemässä tarjousta talosta ekalla näytöllä aika pitkälti puulieden vuoksi... :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig