tiistai 31. tammikuuta 2017

Mustavalkoisen voima

Sain juuri valmiiksi viime viikonlopun ristiäiskuvat, ja sain itseni kiinni hiomassa mustavalkokuvia. Aloin oikein ihmetellä, tuliko mustavalkoisista kuvista todella suosikkejani? Olen aina pitänyt kovasti värikuvista, mutta nyt huomasin tykkäävänikin tosi paljon siitä, miten mahtavan erilaisia tunnelmia mustavalkokuviin voi saada.
ristiäiskuvaus, vauvakuvaus, mustavalkokuvan sävyt


ristiäiskuvaus turku, vauvakuvaus, lapsikuvaus turku, ristiäiset, kastejuhla, nimiäiset valokuvaus

vauvakuvaus, lapsikuvaus, kastejuhla, ristiäiset, valokuvaus turku
Mietin myös, että ehkä kiintymykseni näihin kuviin johtuu myös siitä, että näissä on voimakas hetki. Neljän sukupolven kohtaaminen, musiikin tapailua ennen seremonian alkua, suukko ihanalle serkkuvauvalle, äidin mittaamaton onni pienestään...

Tästä saa nyt aika mustanpuhuvan kuvan kastetilaisuudesta, mutta 106:sta toimittamastani kuvasta nämä 8 oli mustavalkoisia, joten huomattavan värivoittoisesti mentiin kuitenkin. Tästä alkaa kyllä perehtyminen mustavalkomaailmaan... Täytyy opetella tulkitsemaan kuvia paremmin ja kehittää sitä taiteellista silmää. Seuraava ristiäiskuvaus onkin jo reilun kuukauden päästä, iiihanaa! Nuo vauvat ja se ihmisten ilo.. <3
Sytyttekö te mustavalkokuville? Meistä ainakin tuli juuri parempia kavereita!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihania tunnelmia olet vanginnut "filmille" ❤Mustavalkokuvat on ihania eli todellakin sytyn. Täytyisi vaan enemmän itsekin satsata niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nykyään jo huomaa joistain kuvista että tästä tulisi upea mustavalkoisena! Rohkeasti vaan kokeilemaan! Digiaikana se on niin helppoa!!

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Minä olen kuvannut mustavalkokuvia nuorempana filmille, ja kehittänytkin niitä itse pimiössä. Siinä viehätti se kuinka paljon pimiövaiheessa pystyi vielä vaikuttamaan kuvan tunnelmaan ja tyyliin :-) Digiaikana en ole kovin paljon mustavalkoista käyttänyt, pitäisi ehkä enemmän, koska siinä on niin oma fiiliksensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa ihanalta!! Olisi kyllä hienoa oppia joskus ihan filmikuvaustakin.. Sitten joskus.. :) se vaikuttaa kiehtovalta!

   Poista
 3. Mustavalkokuvat on ihania, tosin tykkään kyllä väreistäkin, eli molempi parempi😊. Sun kuvat on aina kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiiitti, Anu! Minä en pystyisi päättämään, jos pitäisi valita mustavalkoiset vai värilliset.. Ne ovat niin erilaisia..!

   Poista
 4. Mustavalkoisissa on kyllä oikeasti ihan oma tunnelmansa, joka vain lisää sitä tallennetun hetken voimaa. Itsekkin tykkään mustavalkoisista otoksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailtu! Tunnelma tosiaan tulee eritavalla iholle mustavalkoisissa!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig