tiistai 29. marraskuuta 2016

Synttärihumua

Esikoisen odotetuimmat juhlat juhlittu! Halloween-discosta asti hän puhui, että olisi kiva juhlia 7-vuotissynttäreitä disco-teemalla. Löysin Clasulta discopallon (sellaisen tosi mauttoman, mutta päätin kestää), ja voitte uskoa, että se on pyörinyt tyttöjen huoneessa melko jatkuvalla soitolla. Tyttöjen yläkerran huoneen saa ihan pimeäksi päivälläkin, koska siellähän ei ole yhtään ulkoikkunaa, vaan kahdella seinällä sisäikkunat alakerran korkeisiin huoneisiin, ja niissäkin on pimennysverhot. Discopallon kaveriksi virittelimme vain vähän viirinauhaa Tigerista, ja tietenkin serpentiiniä. Se on lapsista aina yhtä hauskaa. Annoin luvan myös lätkiä vähän kultaisia tähtitarroja seiniin. Niitä ei ehkä tarvitsekaan ottaa heti pois, koska tuovat ihan kivaa eloa seinille.

Pikkuballeriina oli välillä vähän ulkona isojen jutuista, mutta näytti nauttivan täysin siemauksin, kun jäi hetkeksi yksin tanssimaan huoneeseen. Kuvat kertovat totuuden siivosta, joka tällä kertaa jäi yllättävän iisiksi. Yläkerran lastenhuoneesta ei muuten olekaan paljoa kuvia vilkkunut blogissa. Se on ollut vähän vaiheessa pitkään, mutta nyt löysin kivoja tauluja seinille. Ehkä sieltäkin siis jotain kuvia saisi lähiaikoina!
lastenjuhlat tarjoilut, helppoa lastenjuhlille, 7 vuotis synttärit
Lasten pöydässä oli takuuvarmoja suolaisia tikkuja ja pieniä kolmioleipiä, ystävän parhaalla reseptillä tehtyjä muffinsseja ja saarekkeen jäätelöbaarista sai tulla tilamaan annoksensa haluamillaan sörsseleillä. Puolentoista tunnin aikana lapset ehtivät ainakin leikkiä tanssikilpailua taiteltavan sanomalehden päällä ja koristella isot sydänpiparit, ja oli minulla kai joku muukin ässä hihassa... Antti Tuisku piti osaltaan huolen hyvästä menosta!
pientä suolaista, cocktailpalat, itsenäisyyspäivän pientä syötävää, crostinit, leipäset

tarjottavaa syntymäpäiville, lasten syntymäpäivät tarjoilut
savulohipiiraat torttutaikinasta, helpot lohipasteijat
Heti perään kahvittelimme myös sukulaisten kanssa, ja yllättävän hyvin lapset jaksoivatkin pitkän juhlapäivän. Meidän kaikki sukulaiset tulevat pitkän matkan päästä, joten suolainen vie yleensä voiton juhlapöydässä. Tällä kertaa kokeilin jotain uuttakin, itse tykkäsin eniten helpoista "savulohipasteijoista" ja punajuuri-homejuustoleipäsistä. Överisuklaakakku nutellatäytteellä sen sijaan oli vähän floppi. Tai oikeastaanhan turvauduin kääretorttukakkuun, koska kakkupohja lässähtää minulla aina.
Illalla ehdimme vähän tutkia yhdessä kivoja lahjoja ja henk. koht. Instassa jo vilautinkin, minkä vähän isomman projektin aloitimme uuden työpöytäni ääressä. Onpa kivaa pitkästä aikaa keskittyä noinkin pieneen pipertämiseen, 500 palan palapeliin! Keittiön pöytä olisi ollut vähän hankala noin isolle palapelille, joten onneksi en ollut vielä koneideni kanssa ehtinyt valtaamaan työpöytää. Illalla ehdimme vielä käymään Turussa katsomassa jouluvalaistua kävelykatua ja Stockmannin satumaista näyteikkunaa. Oli kuulemma ihanin synttäripäivä ikinä! :)

Näiden kekkereiden jälkeen joulu onkin jo ihan nurkalla, ja saa alkaa huolella virittäytyä joulukauteen. Itsenäisyyspäivää, pikkujouluja, lasten joulujuhlia ja muuta pientä odotettavaa... Hyviä marraskuun viimeisiä päiviä, laskeudutaan joulukuuhun!
FB | IG
Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Juhlat on aina kivoja. Meillä on parin viikon päästä joulukuun 12. päivän poikien juhlat, toinen täyttää jo 18 ja toinen 10, sukulaiset kahvitellaan ja kakutellaan eri päivänä ja pikku-ukolle järjestetään lasten kutsut sitten urheilutalolla, saa kutsua riekkumisjuhliinsa niin monta kaveria kuin haluaa, sinne mahtuu :)

  Kauniilta näyttää teidän lastenhuoneetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä meneekin aika lähelle joulua! Hyvä veto järjestää kunnon mestoilla juhlat, että ei jää ainakaan tilan puutteesta kiinni kaverilista! On niissä aina oma miettiminen kuitenkin että kuinka paljon kotiinkin mahtuu.. Ihana ikähaitari teillä! Juu kyllä juhlat aina tuovat vähän eloa arkeen! :)

   Poista
 2. Wau! Discopallo ja kaikki, on sankari ollut varmasti tohkeissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh, oli kyllä! :) Tosin veikkaan, että se "paras syntymäpäivä" kommentti liittyi erityisesti siihen, että ehdittiin katsoa yhdessä uusia lahjoja ja käydä joulukatua ihmettelemässä, tai siis varmaankin nämä yhdistettynä discoiluun!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig