perjantai 11. maaliskuuta 2016

Toiset viikot...

Toiset viikot ovat kovempia kuin toiset, kyllä sen ymmärtää
mut kovin paljon on myös itsestäs kiinni
miten tämänkin kuvan värität..

hmmm hmmmhmmmhmh...


... Stellan Aamun kuiskausta mukaellen... Kyllä tuntuu perjantai ja viikonloppu hyvältä! Viikko mennyt ihan hujauksessa - aika lailla jäniksen selässä, vai miten sitä sanotaan... Koti on ollut sellainen turvallisen sotkuinen satama, jossa on akkuja iltaisin ladattu. Lapset kirmanneet kirjaimellisesti pää kolmantena jalkana...Odotettuna perjantai-iltana ajattelin palkita itseni paketillisella manchego-juustoa. (Tämä on se #kesäkuntoon18 -projekti...) Taktiikkaan kuului myös luvattu leffailta lapsille, mutta se houkutus toimi vain isommalle.. Pienempi halusi tulla syliin syömään juustoa, mutta sehän sopii... Ne hetket on harvassa, kun hänet saa pysymään tovin kainalossa. Vaikka sitten yhteisenä juustohetkenä.

Menneen viikon aikana olen iltaisin lueskellut elämän mullistavaa järjestelyopasta, maankuulua Konmaria. Olen puhissut tyytyväisyyttä, kun heitin kolmessa muutossa mukana roudattuja ja kymmeniä kertoja sängynaluspusseihin uudelleen järjestettyjä josvieläjoskustarvii -varatalvivaatteita ja kaiken maailman lumppuja pois kaappien täytteistä kierrätykseen. Silmissäni on haavekuva arjesta, jossa minun ei tarvitse jatkuvasti järjestellä ja kuljetella tavaroita paikalleen,  ja ylipäätään säntäillä ja etsiä milloin mitäkin. Urakka tuntuu kyllä valtavan suurelta. Ei varmaan kannattaisi tässä vaiheessa miettiä, mutta tuskastuttaa pelkkä ajatuskin tietokoneen valokuvakansioiden ja sähköpostin konmarituksesta.. Ne ovat se viimeinen koetinkivi jossain hamassa tulevaisuudessa, kun nyt saisi edes nämä näkyvät nurkat selkeämmiksi.

Voimaannuttavaa (hmm, joskus inhosin tuota sanaa, mutta ei se enää niin oksettavalta kuulosta!) viikonloppua kaikille! <3 Mitä teille kuuluu?!

FB | IG

Katri
SHARE:

5 kommenttia

 1. Kovin tutunkuuloista... Konmari tosin on yöpöydällä enkä ole sitä ehtinyt kovin pitkälle lukea, mutta tavaroita on karsittu rankalla kädellä. Pakon edessä. Muutto on tasan viikon päästä. Nyt ollaan jo ihan raivotautisen villijäniksen selässä. Rentouttavaa Viikonloppua! Ja nam! Manchego! Mun suosikki on Manchego, hunaja ja murskatut pistaasipähkinät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on nyt h-hetket käsillä!! Voi ei, ymmärrän tuskan.. Muistan, se oli ihan kilpajuoksua ajan kanssa.. Kuulostaa muuten todella hyvältä tuo yhdistelmäsi! Pitääkin kokeilla!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Itse en ole tuota kirjaa lukenut, mutta tavaraa on täälläkin karsittu. Nyt olen alkanut käymään läpi vanhoja laskuja ja kuitteja. ( niitä riittää ) ja niiden jälkeen olisi vuorossa "mappi ö", ne tärkeät paperit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet päässyt hyvin vauhtiin siis ilman kirjaakin! Hui, kuulostaa kovalta tuo paperiurakka.. Minä olen vasta ihan alussa ja ajatus kaikesta pikkusälästä ja papereista tuntuu jokseenkin ahdistavalta. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig