torstai 29. lokakuuta 2015

Callunahullun syyskoti

Kylläpä niitä on eksynyt sisäänkin! Callunoita nimittäin. Nuo pieniruukkuiset ovat aika somia jos minne. Aloe on pysynyt hengissä, ehkä olen onnistunut kastelemaan sitä riittävän vähän. Ehkä kolme kertaa puolen vuoden aikana. Se, jos mikä on helppo kaveri viherpeukalolle.


Kynttilöitä palaa, vaikka mies muistuttelee niiden haitallisuudesta... Onko se nyt oikeasti niin vaarallista? Tuntuu hullulta, että pitäisi luopua kynttilöiden polttelusta. Eivät ne paristoilla toimivat nyt ihan samaa asiaa aja, paitsi joissain lastenhuoneiden lyhdyissä, tai sellaisissa, jotka eivät tarkemmin osu silmään.

Hiphei sitä on taas kohta viikonloppu! Pyhäinpäivän viikonloppuun on kaikenlaista mukavaa tiedossa.. Huomenna päästään ystävien mökille yöksi, ja lauantaina pitäisi mennä oikein kylätansseihin paikalliselle maamiesseurantalolle! :) Hihii, mitäköhän sinne kuuluu laittaa päälle? Me ollaan varmaan taas aika koominen näky, kun minä vien ja mies vikisee. syyskodin sisustus, calluna sisällä sisustuksessaIloista syysviikonloppua siis teillekin! 

Ja hei, tervetuloa teille uusille lukijoille, joita on eri kanaviin ilmaantunut! Muistattehan, että blogia voi seurata kätevästi myös Facebookin, Instagramin ja Bloglovinin kautta. :)

Katri
SHARE:

14 kommenttia

 1. Oiii näyttää niin kivalle! Mistä muuten nuo pyöreät matot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Ansku! :) Matot olen ostanut keväällä Kodin1:stä. Ne ovat Annon mallistoa. Todella ihanat.. Moni ihmetteli, miten voi keittiössä tuollaisia pitää, mutta eivät ne ole kyllä miksikään menneet.. Tuo kirjava kuosi on siitä hyvä, että antaa anteeksi, vaikka vähän olisi murusia tai roiskeitakin..

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Sari! :) Ja kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 3. Oih! Aina niin kaunista ja valoisaa, tykkään! Ihanaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Onpas teillä kaunista ja valoisaa. Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu - kiitos kauniista kommentistasi! :) Tuossa meidän ruokailutilassa on aina ihana valo, kun ikkunoita on tosi korkealla.. Pilvisenäkin päivänä valoa tulee, se on ihanaa!

   Poista
 5. Tänä vuonna ostin ensimmäisen Callunan ja täytyy sanoa, että on ollut tosi piristys keittiössä! Vitsi nämä sinun kuvat ovat tosi kauniita ja ihana lämmin sävy niissä on! Muokkasitko kuvia paljon vai valaistus oli juuri tuo :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Laitoin muutaman käsittelemättömän kuvan dropbox-kansioon, jos haluat käydä katsomassa. https://www.dropbox.com/sh/kevk2t4dtmkz90h/AAAyc9xnhIYJ5-BDAE2ZuSLBa?dl=0

   Ne ovat siis suoraan kamerasta, RAW-kuvia, joiden värisävyt ovat usein vähän hailukoita JPG:hen verrattuna. Kuvatessa pyrin siihen, että kuva olisi tasaisesti valottunut, tietty yksi keino saada kuvaa kirkkaammaksi jo kuvaushetkellä on ylivalottaa sitä, mutta silloin osa valkoisista paikoista palaa puhki. Muokatessa nostan lähes aina varjopaikkoja "shadows", lisään kirkkautta "exposure" ja kontrastia hieman, ja lasken highlighteja, mikäli ne paikat tulevat liian kirkkaiksi näiden varjoisempien paikkojen kirkastamisen johdosta. Toivottavasti tästä avautui taas uusia juttuja! :)

   Poista
  2. Niin ja tietty valkotasapainon säädin kohdilleen, pehmeämpi sävy tulee varmasti siitä.

   Poista
  3. Kiitos <3 Oli nuo käsittelemättömätkin kuvat kauniita! Noi RAW kuvat on mulle vielä ihan hepreaa eikä ole ollut aikaa perehtyä niihin!

   Mutta kiitos vinkeistä ja kokeilemalla sitä kai oppii :))

   Poista
 6. Teillehän on tulossa vaikka mitä mukavia menoja viikonlopulle!
  Kylätanssit kuulostaa niiiiin kivalle. Tulee mieleen lapsuuteni
  latotanssit, oi niitä aikoja...
  Voi vitsit miten ihanat portaat teillä onkaan, harmaat askelmat
  on niin tyylikkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vanhat kunnon kesätanssit, oi että!! Puhuttiinkin siellä eilen, että näitä pitää kyllä alkaa järjestää useammin! Portaiden maalaminen olikin aika urakka.. Ja hirveä miettiminen että miten maalataan! En osannut päättää harmaansävyä niin vetelin sitten joka toisen eri sävyllä. :) ja pitkään mietin tuon alapuun väriä, mutta onneksi jätin valkoiseksi! Tuo ehkä vähän ryhtiä.

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig