maanantai 22. heinäkuuta 2013

Visiitti Loviisan Aittaan

Lauantaina pääsin piipahtamaan ihan yksikseni Loviisan Aitassa Ruskolla. Minulla on ollut tapana käydä siellä ennen joulua ostoksilla ja ammentamassa joulutunnelmaa (suosittelen kaikille, jotka eivät vielä ole käyneet!), mutta jostain syystä ei ole tullut käytyä kesällä. Tähän asiaan tuleekin nyt muutos, kun näin, miten upeaa siellä taas oli! Omaan tyyliini osa valikoimasta on hieman liian romanttista, mutta tietynlainen rosoisuus kuitenkin viehättää minua. Visiitin arvo on aina ennenkaikkea siinä, että Loviisan Aitasta saa ammennettua inspiraatiota ja hyvää tunnelmaa roppakaupalla!


Valikoimissa on omien suosikkieni House Doctorin ja Bloomingvillen lisäksi mm. Gant Homen, Lexingtonin, Sian, Lene Bjerren, Riviera Maisonin tuotteita.


Vielä täytyy nauttia kesästä (onneksi on luvattu uudet helteet), mutta en malta odottaa, millainen tunnelma Loviisan Aitassa on syksyllä! <3 Täytyy ehdottomasti käydä poikkeamassa myös silloin. Kynttilöitä en vielä ostanut, vaikka montaa tuoksuttelin.


Loviisan Aitta voitti vuonna 2011 sisustusalan vähittäiskauppojen kansainvälisen kilpailun (GIA - Global Innovators Award). Loviisan Aitta onkin oikea elämyskeidas, siellä kuljeskellessa ajatukset lähtevät vaeltelemaan arkisista asioista aivan muualle.

Tarttuiko itselle mukaan mitään? No en ole koskaan päässyt lähtemään Loviisan Aitasta niin, että mitään ei olisi tarttunut mukaan! :) Sain paljon inspiraatiota, ja kotiinviemisiksi ostin uudet kaitaliinat, sekä yrttipenkkiin yksinkertaiset nimikyltit.
Rosmariini-kyltti pääsi heti edustamaan, kun tuli ostettua kaupan rosmariini focacciaa varten (siitä tuli muuten TAIVAALLISEN hyvää, ohjeen laitan myöhemmin myös tänne muistiin).

Mukavaa maanantaina! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig