lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kampauspöytä ja ripaus luonnonkosmetiikkaa

Välillä sisustusaiheinen postaus! :) Kyllästyin kylpyhuoneessa laittautumiseen, joten halusin makuuhuoneeseemme "kampauspöydän". Onko tälle jotain järkevämpää nimeä? Tuo kuulostaa jotenkin liian fiiniltä... Yritin hakea vähän inspiraatiota Googlen avulla, mutta haut tuottivat lähinnä piian peilin kanssa yhdistettyjä pöytiä. Minä taas halusin vähän modernimpaa linjaa. Makuuhuoneemme on melko pieni, joten kovin paljoa vaihtoehtoja pöydän valintaan ja sijoitteluun ei ollut. Lasipintaisen pöydän kontrastiksi halusin vähän rosoisempaa tyyliä edustavan peilin.Pöydässä on kätevä pitkä vetolaatikko, johon saa ylimääräiset, harvemmin tarvittavat tavarat piiloon. Peilin kautta näkyy vastaseinän taulukollaasi, joka olikin pidemmän ajan projekti... Siitä lisää toisella kertaa!


Olen pari vuotta sitten alkanut käyttää luonnonkosmetiikkaa, vaikka aluksi olin vähän skeptinen niiden laatuun. Erityisesti Barefaced Beauty sarjan meikkipohja, puuteri ja poskipuna ovat yllättäneet minut täysin. En voinut uskoa, että pelkät jauheet peittäisivät punertavat kohdat ja näpyt naamastani. Onneksi kävin liikeessä (Greenlips) testimeikissä, jotta näin omin silmin, miten hyvin ne toimivat omilla kasvoillani! 


Kaiken lisäksi ihoni on ollut paljon paremmassa kunnossa sen jälkeen, kun aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa. Se johtuu mahdollisesti siitä, että näissä tuotteissa ei ole öljyjä, vettä, eikä mitään säilöntäaineita, joita tavallisessa kosmetiikassa tarvitaan mm. öljyjen vuoksi. Luomivärit ovat Couleur Caramelin. Nuo riittävät minulla varmaan ikuisuuden, sillä niissä on niin paljon pigmenttiä, että pienen pieni määrä väriä riittää siveltimeen. Hiustuotteissa luotan edelleen hyväksi havaittuun Osikseen. :)

Onko linjoilla muita luonnonkosmetiikkaa kokeilleita? 

Nyt, aamiaisen tekoon! Leppoisaa lauantaita!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig