lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesäilo kuvina

Hiiiiih, on se kesä vaan kiva! Lapset kikattavat, vesi roiskuu ja aurinko kuivaa! Saa juosta terassille syömään ja välillä sisälle viilentymään, roiskia kasvimaata kaivovedellä mielinmäärin ja kuivatella trampoliinilla.lapsiperheblogi
Tulipa siitä kuvakimara.. Viime aikoina on tullut kuvattua niin paljon muutenkin, että kotona ei ole jaksanut hirveästi kaivaa kameraa esille, mutta on se vaan aina palkitsevaa kun onnistuu taltioimaan tuota lasten suurta riemua, pulleita poskia täynnä raparperipiirakkaa ja muuta elämisen meininkiä. Voin vielä kuulla korvissani tuon kirmaamisen..  Raparperipiirakka on muuten maailman muhkeinta, maisemakahvilan raparperipiirakka -nimellä kulkevaa.
 
Illalla käytiin vielä kävelyllä poimimassa kukkia tien vierustalta, ja kun päästiin kotiin niin neiti veti maalausalustan lattialle, heitti kukat siihen ja tokaisi pikulle, että "noni nyt aletaan sommittelemaan!". :D :D Mietin että mistä se tuollaisen sanan on kuullut! Mutta aika hartaasti hän niitä asettelikin maljakkoonsa..kukkia pihalta, kesäkukkia maljakossa, pihan kukkia maljakkoon


kedon kukkia maljakossa, koiranputki maljakossa, pihan kukat sisustus
Olin ihan unohtanut, että tänään oli päättäjäispäiväkin, kun ei tänä vuonna juhlittu lähipiirissä ylioppilaita. Mutta sen kun muistin, niin tajusin, että sehän tarkoittaa myös 11 vuotista taivalta meillä. Silloin toinen meistä juhli valkolakin saantia ja ilta oli kai jokseenkin otollinen päättää kissa-hiirileikki. <3 Pitääkin muistaa onnitella, kun tuo siippa tulee kotiin insinöörijuhlistaan... Sai valmiiksi neljän vuoden uurastuksen (työnohella viikonloppuisin 150 km:n päähän kouluun) ja se tarkoittaa tietysti aika ihanaa muutosta viikonloppuihin koko perheelle!

Ihanaa kesän alkua jokaiselle!

FB | IG

Katri
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihania kuvia - lasten iloa ja riemua, elämisen makua.
  Ja kauneutta.
  Onnea miehen valmistumiselle - on siinä ollut urakkaa koko perheelle!
  Vai sommittelua - mistähän lienee oppinutkaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en oikein meinaa sitä vielä itse uskoakaan.. Kaiken njo lapset kyllä tuntuu imevän, mutta en mitenkään ymmärrä että olisin muka puhunut sommittelusta, ajatellut kylläkin varmasti! ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia, niin kesän makuisia ja tuoksuisia😊. Onnittelut miehelle ja muullekin perheelle, melkoinen rypistys on teillä koko perheellä takana! Eilen juuri muistelin uutta ylioppilasta juhliessamme, että omista juhlista on vierähtänyt jo 29(!!!!!!) vuotta, voi apua, ihan kamalan pitkä aika. Tuolloin juhlittiin yhdessä tuon nykyisen isännän kanssa, että melkoisen pitkä on tämä taival ollut, mutta ihana kun on yhteisiä muistoja myös lukiovuosilta ja yhteisiä ystäviäkin sieltä saakka.

  Ihanaa kesän aloitusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kyllä normaaleja viikonloppuja onkin odotettu! Ohhoh, aika pitkä matka tosiaan takana omista juhlistasi ja teillä yhteistä taivalta! Välillä hätkähtää itse kun miettii että jostain on parikymmentä vuotta aikaa, kun on mieltänyt itsensä parikymppiseksi aika kauan..! On se kyllä eräänlainen rikkaus että matkaa on nuoruudesta ja monet kaveritkin ovat olleet yhdessä sieltä saakka!

   Poista
 3. Voi ei miten ihania kuvia täällä. Blogimaailma on niin täynnä kivoja blogeja.. aina kun on vähän enemmän aikaa tutkia ja katsella niin löytyy kivoja uusia juttuja :) Toivon teille oikein iloisia päiviä koko kesäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Joo minulla on vähän sama vika, aina hämmästelen että mistä näitä ihania oikein putkahtelee, ja paljon enemmän kuin ehtii lukemaan! Kiitos samoin sinulle!!

   Poista
 4. Ihana pieni neiti kesäheinä siellä <3 Onnittelut miehellesi rutistuksen loppuun saattamisesta. Ihanaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihana kesän tättähäärä!:) kiitos, kyllä sitä odotettiinkin muutama vuosi!

   Poista
 5. Suloiset kuvat täynnä aitoa kesäiloa. Kyllä teille nyt ihanat viikonloput koittaa, kun saatte olla enemmän yhdessä <3. Kivaa alkukesää Katri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, veikkaan että se konkretisoituu vasta syksyllä kun perjantailähtöä ei tulekaan!:) kiitos, ihanaa kesää teillekin!

   Poista
 6. Kauniita kuvia !Kyllä tämä kesä on ihanaa aikaa,jalka nousee kepeästi ja kaikki on yhtä hymyä!Onnea miehen tutkinnon johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasit kyllä kuvailla kesäfiilistä ihan nappiin! Kiitos, olen tosi onnellinen ja ihmeissänikin että se on nyt valmis!

   Poista
 7. Kauniita kuvia !Kyllä tämä kesä on ihanaa aikaa,jalka nousee kepeästi ja kaikki on yhtä hymyä!Onnea miehen tutkinnon johdosta!

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig