tiistai 9. syyskuuta 2014

Näytöstä näyttöön

Täällä ollaan viime ajat eletty aika lailla näytöstä näyttöön. Siinä on ollut aika tavalla siivoamista ja järjestelyä... Tavaroita sullottu kasseihin ja kasseja autoon, sitten taas näytön jälkeen suihkutarvikkeet ym. väliaikaisesti takaisin jne... Tulee ihan mieleen muutto, kun tavarat ovat vähän siellä sun täällä. Hyvää esimakua ja valmistautumista taas siihenkin koitokseen!

Pikkuneidin lempihommaa siivoillessa on pölyjen pyyhkiminen, varsinkin silloin, jos saa suihkepullon kanssa pyyhkeillä. Kerran huomasin myöhemmin, että hän oli auliisti käynyt ikkunoitakin pyyhkeilemässä... 

Ajatus ei kulje yhtään, joten parempi sukeltaa taas keittiöhaaveiluihin skrollailemaan Pinterestin pohjatonta inspiraatiokaivoa. Palataan taas! Niin ja tervetuloa uusille lukijoille - ilokseni huomasin yli viidenkymmenen tänne kirjautuneen! :)

SHARE:

8 kommenttia

 1. Tuohon näyttöaikaan saa kyllä asennoitua ihan omalla tavallaan. Normaaleissa kyläilyjä edeltävissä siivouksissa voi ennen vieraiden tuloa hätätilassa sulloa loput tavarat vain johonkin kaappiin tai vaatehuoneeseen, mutta asuntonäytöillä katsotaan läpi aivan kaikki paikat. Tsemppiä näyttöihin ja toivottavasti pian löytyy Se Oikea! Suloinen siistijäapuri sinulla <3 Meilläkin sumutepullo on se tärkein ja inspiroivin tarvike siivousrintamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, en aiemmin tajunnut, miten iso siivoilu näyttöjä varten on! Ja se vasta älytöntä on, miten päivässä saa kunnon kaaoksen valloilleen. Meillä on usein ollut kolmena peräkkäisenä päivänä joku katsomassa, ja aina minua hämmästyttää se, miten paljon kamat leviävät ihan yhden illan aikana.. Ja ajattele, kun ei voi kaikkea nyt varastoonkaan tunkea, niin on pitänyt viedä autoihin! :D

   Poista
 2. Ei kyllä yhtään käy kateeksi tuo näyttöaika. Toivottavasti löytyy ostaja pian niin pääsette pakkailemaan. Meillä on sitä tehty tässä viimeinen kuukausi ja vielä jatketaan, kun tytön tavaroita kuljetellaan. Ja aina väliin yritän tyrkyttää jotain täältä omasta tavarakaaoksestanikin, mutta ei tyttö näytä ihan kaikkea huolivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, enpä olisi tämänkään homman suuruutta osannut ajatella.. Kun yleensä sellainen perussiisteys meillä pysyy, niin en olisi uskonut, miten paljon näyttöä varten tarvitsee aina siivota ja oikeastaan järjestellä!

   Sitä ollaan tietty aina aika tarkkoja omista jutuistaan, ei kaikki vaan sovi samaan asuntoon! ;) Kiva se tietty on, että saa jotain vanhaakin mukaansa, ettei tarvitse kaikkea hankkia uutena, tai kerätä kirppiksiltä!

   Poista
 3. Voi ei! Se kodin siistinä pitäminen tuntuu olevan ihan kamala homma. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, se todella tuntuu lapsiperheessä olevan aika moista urakkaa kerta toisensa jälkeen! Toivottavasti nämä olisivat kohta tässä, niin päästään sitten siihen varsinaiseen kaaokseen, nimittäin muuttoon! ;)

   Poista
 4. Tuo oksalla roikkuva pöllöreppu on supersuloinen <3
  Onnea talokaupoille! Toivottavasti ostaja löytyy pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, niin symppis! Minuakin aina se sulostuttaa, siksi se saakin roikkua näkyvillä! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig