keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tou-touhukkaat...

Alkuillasta syysaurinko paistoi niin lämpimästi eteiseen, että pikkuiset jäivät siihen leikkimään sisään tultuamme. Kerkesin nappaamaan muutaman räpsyn heidän touhuistaan - on sitä tohinaa ihana kuunnella! :) Neljän vuoden ikäero tuntuu oikein sopivalta meidän lapsosille.
Isosisko leikittää niin mielellään, ottaa masun päälle touhuilemaan ja haluaisi kovasti halia. Mutta siskopa ei pysykään paikallaan. Ne ovat ihan satunnaisia hetkiä, kun tätä neitiä saisi oikein halia ja suukotella, niin kova kiire on koko ajan tutkimaan ja touhuamaan. Isosisko taas on ollut vauvasta asti sylissä ja lähellä viihtyvää sorttia. En olisi voinut uskoa, että siskokset voivat olla niin erilaisia keskenään. Enkä sitä, miten paljon lapset opettavat vanhemmilleen. Vaikea kuvitella, millainen olisin ilman lapsia. Kärsivällisyyttä on ainakin tullut roppakaupalla. Varmaan myös jonkin sortin pehmeyttä, vaikka aika pehmo olen ollut ennenkin... :)

Huomenna onkin tiedossa kivaa kotiäidille, nimittäin vaatekutsut/tyyli-ilta! Huih, mitäköhän siitä seuraa? Tulen varmaan niin tyylikkäänä kotiin, ettei mies tunnista vanhaa kulahtanutta eukkoaan! 

Mukavaa loppuviikkoa toverit!

Katri
SHARE:

18 kommenttia

 1. Ihanat nappisilmämurut <3 Kiva nähdä huomenna! Vanhaa ja kulahtanutta susta ei saa tekemälläkään, mutta huomenna illalla ollaan kyllä varmasti ihan superstylejä. Can´t wait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitä on kyllä siunattu uskomattomilla silmillä!! No hei, kulahtanut kotiäiti, mutta ehkä hieman täytyy aina ryhdistäytyä kun lähtee ihmisten ilmoille.. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin söpöläisiä rakkaita!! IHan parhaita räpsyjä saa silloin kun menee vain lattialle ja hyvässä valossa, nopealla valotusajalla saa tallennettua ihan spontaaneja ilmeitä.. <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat <3. Kyllä sisarusten iloisten touhujen seuraaminen on vanhemmuuden tähtihetkiä. ((Sitten on ne tappelunnujakat, mutta vasta myöhemmässä vaiheessa). Pientä kohdellaan niin hellästi, että tippa tulee linssiin <3. Kivaa tyyli-iltaa sulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on niin herttaista nähdä pikkuisen silmiin syttyvä tuike kun hän aamulla huomaa isosiskon! :) AJatella, että niitä tappelunujakoitakin alkaa tulla, huhhuh.. Mitenköhän niihinkin sitten osaa suhtautua? Varmaan samalla tavalla kun kaikkiin muihinkin yllättäen alkaviin vaiheisiin, kuten uhmaan jne.. Ja samalla tavalla ne vaiheet lipuvat ohitse ennne kuin huomaakaan..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! :) Lapset ovat inspiroivimpia kuvauskohteita, ehdottomasti! :)

   Poista
 5. Ihania räpsyjä! Iltapäivän pehmeä valo kruunaa nämä suloiset kuvat mussukoista.
  Illalla nähdään, tuskin maltan odottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valolla on ihmeellinen vaikutus! Vaikka on oma haasteensakin sitten, jos toinen on valossa ja toinen varjossa..

   Poista
 6. Ihania kuvia söpöläisistä! Ja hauskaa tyyli-iltaa teille! Harmi, että itse en tällä kertaa pääse mukaan, mutta toivottavasti nähdään taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti JEnni! Meillä oli oikein onnistunut ilta! Toivottavasti joku järjestäisi Friendtex-kutsut jossain vaiheessa! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos -jenni, lapsia on niin ihana kuva! Vaikka tietty aika vaikeakin, kun pitää saada niin nopeita räpsyjä..

   Poista
 8. Voi miten ihania kuvia teidän tytöistä. <3 Upeasti oot vanginnut kuitenkin niin arkisen hetken. Tsemppiä hei näyttörumbaan, joko siellä on hyviä uutisia asunnon myynnin suhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen näistä itsekin yhä vaan uudestaan hyvälle mielelle! Se on parasta, kun ottaa vain spontaanisti kuvia. Nyt vielä voikin, kun on hyvin valoa.. toista se on sitten talven pimeillä.. Luulin, että olisin voinut jo hehkuttaa tänä viikonloppuna, mutta mitään varmaa ei sittenkään vielä ole, joten jännitetään vielä! :) Kiva että olet hengessä mukana! :)

   Poista
 9. Ihania kuvia teidän suloisuuksista! Pitäisi itsekin yrittää ottaa ihan niistä arjen tilanteista kuvia eikä aina vain "jostain tietystä syystä" ;) Parhaimmat hetket saisi taltioitua muistiin <3 Meilläkin isosisarukset kyllä viljelevät rakkauttaan pikkuiseen veliin. On ne vaan jokainen niin ihania muruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, olen huomannut, että selkeästi ihanimmat kuvat tulevat ihan niistä arkisista tilanteista. silloin tulee aidot ilmeet ja aidot touhut vangittua kuvaan. Juhlissa ym. muissakin tilanteissa tykkään kuvailla ihmisiä vähän kuin salaa, jotain tekemässä, koska poseerauskuvat eivät ole mitenkään luonnollisia.. Tilannekuvista taas pystyy palauttamaan lähestulkoon sen, mitä on ajatellut!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig