tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulun parhaat

 
Aatosta on pari hassua päivää, ja joulukuvat alkaakin ehkä jo olla vähän nähty. Moni on ehkä heivaamassa kuustakin jo pihalle, mutta en minä vielä raaski.. Tulimme eilen kotiin sukuloituamme pyhät kotikonnuilla, ja kyllä vielä tekee mieli fiilistellä joulukotia. Aaton vietimme kotona mukavan rauhallisissa merkeissä. Tytöt olivat vähän kuumeisia, eivätkä jaksaneet niin kovin touhottaa, ja mieskin kiitteli ihanan rauhallista joulutunnelmaa. Joka vuosi vähemmällä höösäämisellä - siitä taitaa tulla meidän jouluperinteiden ydin.

joulukoti

joulusisustus, perheblogi, sisustusblogi joulu
arabia runo joulukattaus, kattaus, tablesetting christmas


joulukoti, joulukattaus, arabia runo, sisustusblogi joulu

Ikkunat saatiin taas mukavan lähmäisiksi, kun lapset taskulampun valossa tuikkivat, josko siellä jo näkyisi vilaus joulupukista. Tulihan se lopulta, terassin ovesta niin että lapset vähän oikein säikähtivät kolkuttelijaa. Pikkuneiti oli aivan täpinöissään... Jokaisesta paketista ilo niin ylimmillään, käsi ojossa odottamassa kun oma nimi luettiin paketin päältä.
 
Aatonaattona paketit aiheuttivat suuren murheenkin, kun selvittelin erään tärkeän paketin kohtaloa. Osa ehkä siitä jo lukikin blogin Facebook-sivulla, siellä on koko tarina. Posti on siis hukannut valtavan paketin, jonka olimme keränneet työkavereiden kanssa eräälle suurperheen yksinhuoltajaäidille. Tuntuu aivan käsittämättömän pahalta, että näiden lasten tiettävästi ainoat joululahjat jäivät jonnekin matkan varrelle, tai pahimmassa tapauksessa jonkun hyväkkään haltuun. Toivottavasti paketti vielä löytää, vaikka ei se joulumieltä enää tuo..
 
joulukirje rakkaalle, joululahja miehelle

joulukirje rakkaalle, joululahja miehelle
 
 
Aloitettiin miehen kanssa uusi jouluperinnekin.. Lahjojen antaminen on aina ollut meille vähän vaikeaa, kun mies ei oikeastaan koskaan halua mitään, ja toisaalta hänelle tulee ihan tarpeeton stressi siitä, että yrittää keksiä minulle jotain. Minä taas en oikein näe mitään mieltä siinä, että toivon jotain, jonka tiedän saavani. Vielä kun kaikki lahjat menevät samasta taloudesta, niin se on aivan sama, kuin ostaisi itse sen mitä haluaa. Koska yllätykset ovat kuitenkin ihania, niin päätimme kirjoittaa toisillemme kirjeet! Aattoiltana olikin aika mukava kellahtaa suklaarasian viereen lueskelemaan toisen ajatuksia. Tuli mieleen armeija-aikainen kirjeenvaihto.. Tästä tuli ehdottomasti jouluperinne molempien mieleen!
 
Tulin sopivasti itsekin kipeäksi, kun tässä nyt olisi välipäivät lomaa. Heti aattoiltana pukkasi kuume vieraiden lähdettyä, ja nenä on ihan punainen niistämisestä. Toivotaan, että edes loppuviikosta oltaisiin vähän terveempiä.. Nyt tulee ainakin levättyä, joten toisaalta, ehkä tämä loma tulee tarpeeseen..
 
Miten teidän joulunpyhät ovat sujuneet? Mukavia välipäiviä! <3
 
FB | IG
 
Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Jouluhan kestää vielä loppiaiseen joten kiva näitä joulukuvia on katsella. Itse en ymmärrä sitä että heivataan kuusi mäelle heti aaton mentyä kun ensin on marraskuulta asti hehkutettu joulua.😊 Ihana tunnelma näissä kuvissa.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Ja toiset viettävät kuulemma oikein Nuutin päivään asti, joten eihän tässä ole vielä mikään aika!

   Poista
 2. Kaunista - niin teillä kotona kuin tunnelmissakin.
  Tuo joulukirjeiden kirjoittaminen on ihana ajatus - meillä se tosin ei onnistuisi, sillä minun kirjeeni olisi metrin pituinen ja miehen kirjeessä lukisi todennäköisesti vain: hyvää joulua, muru;)
  Hyvää loppuvuotta, Katri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ajatustahan siinä jo on! :) Kaikille kirjoittaminen ei sovi ajatusten ilmaisuun.. Täytyy sanoa, että itsekin olin vähän yllättynyt siitä, että tämä oli miehellekin mieluisa juttu. Ja siltikin olen sitä mieltä, että parhaiten se välittäminen tulee ilmi ihan arkisissa jutuissa.. Vaikkapa siinä, että raappaa toisen ikkunat aamulla, kun tietää, miten tuli hännän alla aina lähden! :)

   Poista
 3. Hei, pakko kysyä löytyikö se kadonnut paketti? Toivottavasti...��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei valitettavasti ole.. :( Olen soittanut postille taas, ja sain vastaukseksi, että pakettia etsitään vielä, ja minun pitää odottaa, että he päättävät lopettaa etsinnän. Sen jälkeen minä voin tehdä virallisen katoamisilmoituksen, ja vasta sen jälkeen voin hakea vahingonkorvausta, jonka tietenkin ohjaan suoraan perheelle, jos posti suostuu jotain korvaamaan.. :( Tämä on niin uskomattoman surullista. Lähetin joulun alla monta pakettia, mutta tämä olisi ollut kaikkein tärkein ja varmasti toivotuin.. Harmittaa niin vietävästi että miksi juuri tämä paketti on kadonnut. Olen varma, että sen on joku varastanut. Ei niin iso paketti, 35*35*55 cm iso painava laatikko voi minnekään kadota..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig