perjantai 26. kesäkuuta 2015

Vahingossa hyvä

anno juuttirahi


Lapset rymsteerasivat - työnsivät toisiaan rahilla ympäri alakertaa. Jossain vaiheessa se jäi tuohon nojatuolin eteen ja katsoin, että siihenhän se sopii aika passelisti. Tuo juuttirahi tuntuu vähän olevan sellainen seilaava huonekalu, mutta ehkä parempikin niin. Mukavaa, kun käytännölliset tavarat vaihtavat paikkaa tarpeen mukaa ja sopivat moneen tilaan. Monesti sitä sokeutuu sisustusjutuille, eikä tule mieleenkään kokeilla vaihtaa järjestystä tai siirtää tavaraa paikasta toiseen. Tästä istumapaikasta tulikin siis vahingossa oikein hyvä!
J oli aika topakkana imurin kanssa. Kävi tökkimässä sitä ja huuteli minua luoksensa. Käynnistin aparaatin ja sen jälkeen en saanutkaan puoleen tuntiin imuria itselleni - niin kauhea kipakka huuto lähti heti. Aikamoinen tättähäärä tämä pienempi tylleröistämme.

Loppuun vielä muutama kuva keskiaikamarkkinoilta, joilla kävimme pikaisesti tyttöjen kanssa ennen seikkailupuistoa. Olemme monena vuonna käyneet hakemassa herkkuomput, ja sellainen piti tänäkin vuonna saada. Olimme tuntia liian aikaisin liikenteessä, mutta onneksi saatiin omppu  torikauppiaalta kuitenkin! Hieman oli tahmeat kädet kaikilla sen jälkeen... Paahdetut ja sokerikuorrutetut mantelit olivat myös aivan mielettömän hyviä. Melkein kuin olisi jotain terveellistä syönyt, eikö vaan? Omenaa ja manteleita! Ei niissä paljoa sokeria ollut. ;)

keskiaikamarkkinat sokeroitu omenaIloista viikonloppua teille!

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Mukavaa viikonloppua Katri!!!
  Kivaa, kun pienet hoksasivat järkän...
  sulonen tyttö siellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pienempi on niin kova höösäämään - ei aina tiedä kumpi vie leikkiä 5v. vai 1,5 v. :)

   Poista
 2. Mun täytyy nolona tunnustaa, että en ole koskaan käynyt Keskiaikamarkkinoilla.
  Me vietetään kesät niin tiiviisti täällä mökkimaisemissa, että kaupungin kesäriennot
  jäävät vallan väliin. Vitsit miten herkullisilta nuo omput ja pähkinät näyttävät, ihana kun
  markkinoilta saa ostaa moisia "terveysherkkuja" :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä Teija sanoa että jos meillä olisi tuollainen kesäpaikka saaristossa, niin ei varmaan paljoa tulisi käytyä kaupunkiriennoissa - tämänkään vertaa. Ihan lähtemällä lähdettiin, kun ajattelin että ehkä loman aikana voisi kerran käydä kaupungissakin. Torin reissu jäi tosin vielä tekemättä..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig