torstai 18. kesäkuuta 2015

Kesä edes kuvissa

Hiphei mitkä juhannuskelit! Jos positiivisesti ajatellaan, niin luultavasti ei sentään lunta tule. Vai luvattiinko niitä rakeita jonnekin päin Suomea? Aikamoista... No, minulle sopii ihan hyvin viettää juhannusta vaikka kotonakin, jos ei tule kunnon kelejä. Ajattelin, että loman alkajaisiksi olisi ollut ihana mennä laavulle yöksi lauantaista sunnuntaihin, mutta ei meillä kyllä ihan niin paljoa ole retkeilymieltä, että tällaisella kelillä lähtisimme yöretkelle metsään. Joka tapauksessa telttaretki on yksi kesäsuunnitelmistani. Mukaan lohta loimutettavaksi, ja perunoita folioon, siinä se. Ja tietysti pari litraa lettutaikinaa.Mitä muuta toivon kesältä? Lomaa vietän vain seuraavan viikon, mutta mies ja lapset lomailevat ja töissäkin on vähän normaalista poikkeavia hommia, joten kyllä minä otan nyt ilon irti ja psyykkaan itseni asennoitumaan kesään ihan omana erilaisena aikanaan. Haluaisin ainakin

käydä Naantalin rannassa kävelyllä ja syömässä,
sekä lasten kanssa huvipuistossa
sulloa talvivaatteet sängyn alle makkarin nurkasta,
ja ehtiä aamutorille ennen pikun päiväuniaikaa
mennä katsomaan auringonlaskua veden ääreen,
ja ottaa päiväunet ulkona

Veikkaisin, että näistä kaksi viimeisintä on vaikeinta toteuttaa. Viime vuonna kesätoiveissani oli melkein samat asiat, ja silloinkin sekä Naantalin reissu, että auringonlaskun näkeminen jäivät ihan elokuun loppuun, vaikka olin äitiyslomalla. Usein niitä pieniä asioita onkin yllättävän vaikea toteuttaa, aika ja mahdollisuudet kun ovat varsinkin pienten lasten kanssa kortilla.Huomasin, että blogiin ollaan tultu viime päivinä mm. täydellisen focaccian ohjeen perässä - siitä sain itsekin hyvän vinkin! Tässä linkki sinullekin, jos vielä mietit, mitä helppoa ja hyvää voisi juhannukseksi tehdä, kun aikaa ja viitseliäisyyttä on vähän, mutta tekisi mieli jotain pyöräyttää.

Hyvää juhannusviikonloppua kaikille! Olkaa varovaisia, mutta pitäkää kivaa!

Kuvituksena instaan päätyneitä otoksia viime päiviltä.

FB | IG

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Jos lunta tulee, niin takuulla sitä tulee täällä meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee no onneksi ei kai sentään lunta tullut! Sää taisi yllättää positiivisesti joka paikassa, paitsi ehkä juhannuspäivänä.. (satoi kaatamalla!)

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! Toivottavasti ei mitää lunta tai edes niitä rakeita tule. Aika ankealta kuulostaa. pidän peukkuja ja lähetän lämpöä teille täältä <3

  Ihanaa juhannusta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Laura! Selvästi jonkun lämpöaallon lähetit, koska täällä kelit olivat monin paikoin ihan ok, ainakin aattoiltana. Ihanaa lomanjatkoa teille, on varmasti ollut jo nyt totaalirentouttavaa!

   Poista
 3. ;) Täältähän mä itseni löysin.Täytyy iltasella raapaista vähän pintaa syvemmältä. Törmäilemisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terve Satu! Ehkä jatkossa törmäillään, minä ainakin käyn kurkkimassa juttujasi!

   Poista
 4. Kauniita kuvia taas. Meillä menee juhannus myös ihan kotona ja vällyjen alla. Kesänuhaa pukkaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S, kesä on aika loistavaa kuvausaikaa. Voi että, toivottavasti et ole ihan hirveän huonovointinen ollut! Kesälenssu juhannukseksi, ei kiva... Toisaalta, ihan peiton alla mutjuilu tekee välillä terää, vaikka sitten olisi vähän lenssuinen.

   Poista
 5. Ihania kesäkuvia! Mukavaa Juhannusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru! Nämä kesäkuvat toivat vähän juhannusfiilistä sateisen juhannuksen keskelle.

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig