keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kuparinsävyä korviksissakin

Minä olen niin ihastunut kupariin! Se on jotenkin yhtä aikaa sekä lämmin, että kylmä.

snö korvakorut kupariKäytän nykyään aika harvoin korvakoruja, koska J nyppii niitä aika mielellään sylissä ollessaan. Lisäksi luulin monta kuukautta hukanneeni ainoat arkikorvikseni, kunnes viime viikonloppuna ne löytyivät anoppilasta. Aikaa ostoksille ei meinaa löytyä koskaan, joten käytin tilaisuuden hyödyksi pari viikkoa sitten työporukan piknik-risteilyllä ja shoppailin kahdetkin kauniit korvikset Snö:n valikoimasta. Kerrankin oli aikaa katsella ja hypistellä ilman, että tarvitsee huudella isompaa kaupan uumenista ja vahtia, ettei pienempi kampea itseään ylös kärryistä tai ulotu tahmatassuillaan minnekään. 

vanhat kupariastiat


Nämä sopivat kivasti moneen tilanteeseen, tai ainakin nyt ihan perus arkikäyttöön. Mietin, että kupari on aika haasteellinen sävy muiden korujen kanssa (usein hopeisia tai kultaisia), mutta toisaalta käytän usein tätä teettämääni nahkaista rannekorua, jonka pariksi korvisten sävy sopii kivasti. Ja erityisesti kesää kohden kuparinsävy tuo mukavasti lisää hehkua päivettyneelle iholle. Niin siis sitä päivetystähän saadaan vielä hetki odottaa...

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on? Meille on tulossa naapurin ystävät kylään ja olisi tarkoitus kokkailla jotain italialaista yhdessä. Ajattelin, että veivataan pastaa tai tehdään risottoa, ja alkuun/lisäksi vaikka vähän jotain tapaksia (*edit siis antipasteja tarkoitin). Olisiko teillä ehdotuksia italialaiseen menuun? Itsellä lyö pää vähän tyhjää.

Hyvää loppuviikkoa kaunokaiset! ;)

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kauniit yksinkertaiset korvikset, ja kupari on tosiaan kaunis sävy. Onko se vähän sama väri kuin ruusukulta, joka on nyt niin muodissa... Minä hankin juuri ensimmäisen muotijuttuni. Uudessa farkkupaidassa on ruusukultaiset napit ;): Jostain pitää aloittaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on vähän sama? Onko sitten ruusukulta sama kuin punakulta? Sellaisia punakultaisia hipelöin tässä yksi päivä.. Todella kiva sävy, onkohan kuitenkin vain hetken juttu? Uusi farkkupaitasi kuulostaa ihanalta!

   Poista
 2. Aivan ihanat korvikset! Tykkään! Kupari on kaunis materiaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupari näyttää kyllä niin ihanalta juuri nyt! Eiväthän nuo sentään kai kuparia ole, mutta pelkkä sävykin riittää tälle kuparihaukalle. ;)

   Poista
 3. Kuparista on tullut melkoinen hitiväri ! En ole ennen nähnytkään noin kauniita kuparisia korviksia <3

  Mukavaa tulevaa viikonloppua Katri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on pitkästä aikaa aika hot! Eivätkä nuokaan kai sentään oikeasti kuparia ole, mutta sävyhän se on pääasia.. Ja se on kyllä tosi hyvä!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig