perjantai 19. joulukuuta 2014

Tulviva valo

Aurinko helli meitä toissapäivänä niin ihanasti, että tulviessaan sisälle ruokahuoneeseen se oikein lämmitti! Ehdin napata muutaman kuvan ennen kuin tuo ilahduttava pallukka siirtyi seinän taakse säteineen. Kauppaan ajellessani mietin, että voisi maisemasta luulla kevääksi, kun pellotkin vierellä vihersivät. Mutta kai meille valkeaa joulua sentään ennustetaan... (Nätisti näkyy muuten vieläkin tuo ilmanvaihtoventtiilin tötterö.. :D Milloinkohan siihen saisi ruuvattua takaisin sen peitelevyn?!)Ihanaa, että saimme muuttolaatikot tyhjennettyä äitini tehokkaalla avustuksella viikonloppuna, jotta pääsimme palaamaan normaaliin arkeen niin pian. Luulin jo, että joulu jää laittamatta tänä vuonna, kun muuttolaatikoiden keskellä ei koristelukaan tunnu miltään, eivätkä kukat näytä kauniilta jos on kaikenlaista pitkin poikin. Hain vähän joulukukkiakin, ja heti tuli jouluisampi fiilis! Tänään olemme koristelleet joulukuusta (joka instan puolella jo vilahtikin), ja laittaneet muutenkin kotia jouluun. 

kvik mano

valkotammitaso


Joulutunnelmista sitten lisää viikonloppuna! :)

Rauhallista viikonloppua!

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Olette te olleet melkoinen tehotiimi! Kauniilta näyttää ja nyt on ihana alkaa nauttia ekasta joulusta uudessa kodissa. Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, äidin tahdituksessa saa kummasti aikaiseksi! :D Ei vaan.. aina helpottaa kun on ylimääräinen käsi- ja silmäpari, kun varsinkin pienempi on ihan vahdittavissa.. Kiitos, ihanaa puuhailla uudessa kodissa, kun mitkään paikat eivät vielä pahasti repsota! :)

   Poista
 2. Onnea uuden kodin ekaan Jouluun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! <3 Koti on ottanut meidät lämpöisesti vastaan! :)

   Poista
 3. Ai että, ihanan näköistä :) Mukavaa joulunodotusta uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka! mieli ja silmä lepäävät itselläkin, oli siinä aikamoinen parin kuukauden rutistus.. Mutta nyt saa rauhoittua! :) Lämmintä joulua teillekin!!

   Poista
 4. Onpa kaunista ja valoisaa! Ihaanaa joulua uuteen kotiin, siinä on aina jotain eritystä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä niin on tottunut syksyn harmauteen, että aurinko pilkottaessaan on niin ihastuttava näky! Kiitos Riikka! <3 Olen seurannut Eloisien joulukalenteria, teillä on ollut ihania juttuja! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig