lauantai 27. joulukuuta 2014

Pics & pieces

Pienistä hetkistä, ihanista ikuistetuista, saa muistot mieliin myöhemminkin. Onneksi olen löytänyt valokuvauksen, nimittäin muistini on ihan seula. Kuvia selatessa pystyy palaamaan tunnelmiin ja tuoksuihin, jopa tilanteisiin ja silloisiin mietteisiin. Rakastan tilannekuvia ja mielenkiintoisia kuvakulmia - sitä kun kuvattava ei huomaa olevansa tähtäimessä. 
Joulun parhaita hetkiä: mäenlasku, joulukalojenvalvojaiset (juu, ei valvottu kinkkua, vaan kalansavustusta), joululaulut, iltamyöhän juustoherkuttelu... Joulupukki tuli, mutta vaikutti ihan enolta... whaaat? Ei ollut kuulemma oikea... Joulupöydässä oli kaikkia lemppareita, melko samoja kuin viime vuonna eli kaavoihin on kangistuttu: waldorfin salaattia, punajuuri-homejuusto-päärynäsalaattia, caesarsalaattia, sienisalaattia, katkarapusalaattia, savulohta, savusiikaa, graavilohta, savulammasta ja miehen heräteostoksena kylmäsavustettua hevosenlihaa, juustoja vaikka mitä... Lämpimiä perinteisiä, silakkarullia ja kasvisbulguria.

Tänään niistä tähteistä tehtiin lämppäreitä ja lohipiiras evääksi metsähommiin. Lähdemme huomenaamusta miehen kotipaikalle puuhommiin ja yöksi "mummin mökille", toivottavasti ei ole ihan hirveä pakkanen. Kuusen taidamme viskata jo ulos, sen verran oli päässyt kuivumaan yhden yön poissaololla. Uusi vuosi otetaan sitten vastaan paljon vähemmän jouluisissa merkeissä, yleensä meillä on ollut kuusi melkein loppiaiseen asti. Ihan kiva vaihtaa taas järjestystä, kuitenkin huonekalut hakevat vielä paikkaansa näissä uusissa nurkissa! :)

Rentoja välipäiviä! <3

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää teidän joulu! :) Mukavaa vuodenvaihteen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika leppoisia päiviä siinä kyllä olikin. Ihaninta oli nukkua tapaninpäivän aamuna mummilassa pitkään, ja ehdinpä aloittaa uuden kirjankin! :)

   Poista
 2. Niin ihania kuvia reidän joulusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Paljon kun kuvaa niin aina jotain onnistuukin! On niin kiva itse koota näitä kuvia aina postauksiksi, muistot ovat siten paremmin ja mielenkiintoisemmin tallessa kuin vain kuvat koneen uumenissa.

   Poista
 3. Ihanalta kuulosti teidän joulu ja näytti myös. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pystyin välittämään mukavat tunnelmat! :) me olemme viettäneet sunnuntaita puuhommissa kipakassa pakkasessa ja huomiseksi pitäisi kuulemma vielä pakkasen kiristyä..

   Poista
 4. Teillä on ollut ihana joulu upeassa, uudessa kodissa <3
  Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä, lämmin (kun muisti pitää villasukat jalassa!) ja hellä! <3 Kiitos samoin, hyviä pyhiä! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiva jos tunnelmat välittyivät ruudun toisellekin puolelle! :) Ihanaa alkanutta vuotta perheellesi Jenna!

   Poista
 6. Iiiiiiiiihana joulu teillä uudessa kodissa! Mahtavia kuvia. Voin niin hyvin aistia kaiken sen lämmön ja ilon <3
  Ja nuo sinun ruokakuvasi, oijoijoi!

  Hienoja vuoden viimeisiä hetkiä huomiselle ja kaunista vuoden 2015 alkua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti, pitkästä aikaa kun tuli otettua ruokakuviakin! :) Tämän postauksen kuvia olen itsekin palannut monta kertaa katselemaan, jotenkin niistä tulee hyvä mieli. <3 Ihanaa seuraavaa vuotta teillekin Lumimäelle! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig