maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulupuuhia, hitaasti mutta varmasti

Isompi neiti on ihan täpinöissään, enää kaksi yötä.. Ja nyt harmittaa, kun jonain aamuna on tullut otettua kaksi suklaata kalenterista, eikä riitäkään enää näille kahdelle viimeiselle ja jännittävimmälle aamulle. Pihalle bongasimme tontun jälkiä, olivat kuulemma hipsineet tuonne pellon takana olevalle kalliolle kiikaroimaan...

Kuusesta taittui muutama oksa sitä sisään tuodessa, joten ajattelin ripustaa ne keittiön ja ruokailutilan väliseen parruun misteliksi. ;) Jos ei muuten muistaisi pussailla tarpeeksi, niin tässä on ainakin ihan sitä varten tehty paikka! ;

mistelinoksa kuusesta

joulukuusi korkeassa tilassa


Sarjassamme rumat realiteetit - lähmäköity yläaulan lasi, ilmalämpöpumppu ja joku ihme muovikupillinen täynnä rojua sivupöydällä. :) Noo, sitähän se on. 

Keittelin aamulla joulun ekat riisipuurot, vaikka minä taidan olla taloudessa ainoa, joka siitä oikeasti pitää. Kolme tuntia siinä kesti puuliedellä hiljalleen porista, mutta kyllä oli kaiken vaivan arvoista! Niin pehmeää - enää ei tarvitse voivotella miksei puurosta tule sellaista kuin sen pitäisi olla. Täytyy varmaan aattoaamuna herätä kuuden aikaan hämmentelemään.. Sepä olisi ihan mukavaa, jos lapset nukkuisivat.. Istua hiljaisuudessa ja lukea jotain lieden vieressä.. (Olisi vaan pitänyt pitää kiinni siitä, kun ajattelin penkkiä keittiöön portaiden alle. Ai että, siinä olisi ollut niin ihana istuskella! Jaa milloin?? No nuo ovat taas niitä ajatuksena kiva, mutta käytännössä sellaista hetkeä ei kuitenkaan tule...) 

riisipuuro puuliedellä vanhanaikainen moderni puuliesiMä mietin taas, että olenko unohtanut jotain, kun tuntuu, että ei tässä nyt niin kauheasti mitään tarvitse tehdä... Lapset nukkuvat ja minulla on aikaa kuvailla ja kirjoittaa blogia. Väkisinkin tulee sellainen olo, että jotain on nyt jäänyt tekemättä. Tai no paljonkin kaikkea varmaan (kuten kaidelasin pesu), mutta ne eivät olekaan sitten tärkeitä juttuja. Suklaakakku on uunissa ja rocky roadit tekeytymässä, illalla käydään kierroksella moikkaamassa ihania. Vedetään villasukat jalkaan ja veisataan.

Rauhallista joulunalusaikaa! :)

Katri
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig