perjantai 14. marraskuuta 2014

Realitypala

Heippistä, onpa täällä taas viikko vierähtänyt! Tai enemmänkin, kuka näitä päiviä enää laskee. Pientä remppa-ahdistusta on ilmassa, enpä olisi uskonut, että siitä tulee noin suuritöinen urakka. Pieni pintaremontti ei ollutkaan sitten ihan niin pientä... Edelleenkään ei onneksi ole löytynyt mitään varsinaista korjattavaa, mutta kyllä kaikkien tilojen pintaremonttikin ihan työstä käy. Arvatkaapa, mikä tässä pännii? Se, että ei tullut otettua enempää "ennen"-kuvia! Olen niitä yrittänyt nyt napsia tässä matkan varrella, mutta ei se ole ihan sama sitten enää, kun on keittiö ja seiniä jo purettu. Täytyy ehkä pyytää, josko kiinteistönvälittäjällä olisi vielä tallessa myynti-ilmoituksen kuvat. 

Päivät ovat siis pyörineet ihan rempan ympärillä, viikonloppuna on taas tiedossa tehokkaampia päiviä minunkin osaltani, kun äitini tulee taas lapsenvahdiksi. Vitsit mutta ette usko miten paljon olemme saaneet apua ja miten kiitollinen siitä olen... Minä usein mutisen, kun ei ole niitä paljon puhuttuja tukiverkostoja - kaikki sukulaiset asuvat 100 km:n päässä, ja monet ystävät ovat muuttaneet muualle työn perässä. Mutta nyt kun oikeasti tarvitsemme apua, olemme sitä saaneet tosi auliisti. (Olemme jopa päässeet pari kertaa kaksin ulos lasten mentyä nukkumaan, kun joku on jäänyt tänne yöksi, että pääsemme heti seuraavana aamuna lähtemään aikaisin työmaalle. Se on harvinaista herkkua se!) Äiti ja anoppi ovat olleet lapsenvahteina, isäni hiomassa lattiaa ja maalamassa seiniä, monet ystävät auttaneet ihan mielettömästi. Kesällä autoimme ystävien raksalla kovassa loppukirissä, kun vauvan synnytys läheni ja piti saada muuttolupa - nyt he ovat olleet lapsineenkin työmaalla kanssamme repimässä tapetteja, pesemässä seiniä maalausta varten, levyttämässä seiniä ja mitä vielä... Tällaisesta yhteishengestä tulee niin lämmin olo. <3 Olen niin kiitollinen, että tuntuu hölmöltä kun en osaa tarpeeksi kiittää kaikkia. 
Juttuja olisi teille niin paljon kerrottavana ja kuviakin on tullut napsittua. Juttuaiheita on pää täynnä seinävalaisimista ja korkean tilan kattovalaisimista, keittiö sneak peakeja, joulutunnelmia ja mitä kaikkea, katsotaan ehdinkö koskaan kirjoitella kaikkea mitä puolivalmiina olisi! :) Mutta tähän kuvitukseksi pikku realitypala eräältä päivältä, kun Nöpö kaatoi pyykkitelineen. Nämä ovat tietty niitä tilanteita, joita kauniissa ja ihanissa blogeissa ei näy (koska yleensä on tärkeämpää rientää korjaamaan vahinko), mutta päätinpä sittenkin kaivaa kameran esille. Tällaisia tilannekuvia pitäisi muutenkin useammin napsia perhealbumiin, näistä sen todellisen arjen muistaa! :) Tuon isosiskon halauksen kun nöpö hömistyneenä katsoo, mitä telineelle kävi. "Vooooi Pikku, sä kaadoit vahingossa telineen, mutta ei se haittaa, sisko nostaa.." 

Nyt hyvää yötä ja kaunista loppuviikkoa - toisille rentouttavaa ja toisille työntäyteistä! :) Työntäyteinenkin on tässä tapauksessa hyvä asia, koska hommien edistyminen tuo mielenrauhaa aika paljon. Vajaa kuukausi muuttoon... :)
SHARE:

2 kommenttia

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig