lauantai 11. helmikuuta 2017

Messuhighlightit sisustajan silmin

Kiersin perjantaina pikimmiten Rakenna & Sisusta -messut ja muistikortilta kuvia selatessani mietin, että haahusinko vain D-hallissa? Kyllähän omissa intresseissä oli ensisijaisesti Åblogitalon näkeminen, koska blogikamut olivat sen parissa uurastaneet. Kaikki olivat kyllä nähneet hirmuisesti vaivaa... Messuhaaste oli isompi kuin viime vuonna, jolloin olimme itsekin mukana Anniinan kanssa ja mukana oli myös isoja yhteistyökumppaneita.

Paikan päällä en oikein osannut sanoa, mikä stailaus oli mielestäni paras, mutta kuvien määrästä päätellen eniten herkullisia juttuja taisin nähdä Villa Puomin Hannan stailaamassa keittiössä... Ruoan ystävänä kiinnitin huomiota myös sisustukseen sopiviin ruokapakkauksiin, jotka kuulin olevan Smallstoren valikoimista. Mielenkiintoinen, paikallinen uuso tuttavuus minulle.

Aivan upean kekseliäitä toteutuksia kaikki! Tiesin jo haastetta lukiessani, että näin isojen stailausten suunnittelu olisi ollut itselleni aivan liikaa.

åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turku
åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turkuKotilaiturin Kati (kylpyhuone) ja Pikkutalon Sanna (olohuone) olivat käyttäneet ihanan vahvoja värejä huoneissaan. Ihastuin erityisesti Katin kylpyhuoneen pöntöntakaiseen laatoitukseen, jonka hienoinen kullankimallus natsasi ihan täydellisesti syvänsiniseen. Sannan huoneessa katseeni vangitsivat upeat kellot ja mahtava idea käyttää useampia taulukollaasimaisena sisustuselementtinä! Oblik:in Jutan eteisessä himoitsin naulakoita ja marmorikuvioista, suurta laattalattiaa, sekä ihastelin kivaa ideaa maalata pieni alue nurkasta tehostevärillä.
åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turku
åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turku

åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turku

åblogitalo, blogitalo, rakenna ja sisusta messut turku

Olihan siellä muitakin katseenvangitsijoita, mutta kiersin tosiaan sen verran nopeasti että en edes kuvannut kaikkea mikä olisi katseita kestänyt. IKEAn simppeli, kierrätysmateriaaleista valmistettu mattamusta KUNGSBACKA -keittiö ihastutti messuvieraita, mutta harmillisesti pinta vaikuttaa keräävän aika hyvin sormenjälkiä. Flör'in tummanpuhuvalla alueella riitti myös katseltavaa. Tykkään kovasti uudesta ilmeestä, logosta varsinkin!
ikea kungsbacka kierrätyskeittiöSisustajia ilahdutti varmasti Imageroad-julisteiden piste, jossa oli myynnissä Heidin upeita julisteita. Heidin julisteet ovat meille Anniinan kanssa tuttuja myös LEMPIvisionsin stailaus- ja kuvausyhteistöistä. Uudet listakehykset tuovat vaihtelua taulujen ripustukseen, ja niitä on alkanut valmistaa tuttu suomalainen Eiri-kehykset. Kiva yksityiskohta on messinkinen "ripustuslanka".

Kaikesta näkemästäni silmää hivelevästä vaikuttavin näky oli kuitenkin niinkin yllättävä kuin Tikkurilan piste katosta roikkuvine valtavine värilastuineen! Wau, huokailin, ja ilahduin kun tajusin miten saan tuon näyn ikuistettua kuvaan yhtä kivasti kuin sen näin. Riemastuttavaa väriterapiaa! 
Messut ovat ottaneet taas tänä vuonna mukavan askeleen piensisustamisen suuntaan, ja toivottavasti tämä trendi jatkuu. Jokaiselle jotain, niin rakentajalle, sisustajalle, kuin uudistajallekin, se vaikuttaa ihan hyvältä linjalta! Messut ovat avoinna vielä sunnuntaina klo 10-17.

Ja hei jos sinulla meni ohi niin edellisessä postauksessa mahtava hierontalahjakorttien arvonta sinulle j ystävällesi ystävänpäivän kunniaksi!
Mukavaa sunnuntaita!
SHARE:

4 kommenttia

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig