torstai 23. helmikuuta 2017

Meneehän ne lomat näinkin..

Mitäs talvilomalaiset? Osa vasta odottaakin lomaa? Meidän lomaan kuuluu sitä perinteistä, eli sairastetaan... Täytyy myöntää että alkaa vähän nyppiä, kun joululomalla sairastin minä, ja nyt mies tuli kipeäksi sunnuntaina lomaviikon alkuun. Meidän oli tarkoitus tehdä pieni reissu Sappeelle tai Himokselle laskettelemaan, mutta ne suunnitelmat tyssäsivät sitten siihen. Tai ylipäätään olisi ollut mukava tehdä edes jotain, käydä uimassa, ulkoilla tai jotain.. Ja nyt kun omat lomapäiväni alkoivat eilen, tulin itsekin kipeäksi.

Onneksi mies alkaa parantua ja lapset ovat toistaiseksi terveitä, jotta arki pyörii jotenkin. Toin kyllä kaupasta pakastepitsaa kaiken varalta. Vielä kun joku laittaisi astioita koneeseen ja keräisi tavaroita olohuoneen lattialta.


Myös kesäloman aloitimme sairastamalla, joten toivon tosiaan etteivät pahat merkit pidä paikkaansa ensi syksynä, kun on varattu matka pitkästä aikaa. Olemme olleet etelän lomalla viimeksi silloin, kun olin juuri alkanut odottaa kuopusta, eli neljä vuotta sitten. Nyt on mukava haaveilla edessä olevasta auringosta, vaikka siihen onkin vielä monta kuukautta. Ja toivottavasti ehditään sairastaa ne mahdolliset taudit tällä kertaa ennen lomaa...
Ihmettelen kyllä, miten olen taas kipeä kun yleensä sairastan korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Toisaalta onhan tässä ollut kaikenlaista säpinää kai... Positiivista stressiä ja asioita menee eteenpäin.

Toivon teille kaikille ihania talvilomapäiviä, ja työmyyrillekin iloa lumisista päivistä! P.s., nämä vanhat kuvat eivät taida liittyä aiheeseen mitenkään, sattuivat löytymään muistikortilta. Toisessa ihastelin kevätauringon hiipimistä sisään ja toisessa salakuuntelin, kun isompi luki satua toiselle... :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Harmi,kun on tautia liikkeellä.Jospa pia paranet!Kuitenkin,hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän sitkeä tauti, kun neljättä päivää vie.. Lapsetkin jo yskivät, toivottavasti he selviävät vähemmällä! Tuli ainakin levättyä.. :)

   Poista
 2. Voi, kun harmi. :( No, mutta ainakin tulee levättyä. :) Meidän pikkuneiti oli kipeänä juuri lomaa edeltävänä viikkona, että piti olla päivä poissa hoidostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan nappiin eivät nyt mene nämä lomasuunnitelmat.. Nyt lapsetkin yskivät jo siihen malliin, että ihme on jos säästyvät pahemmalta!

   Poista
 3. Se on kuule sukuvika ja todella perinne...

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig