perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kevätvirettä ja uusia kuvanäkymiä


Viikonloppubloggaaja täällä moi! Viime viikot ovat olleet aikamoista matalalentoa. Sairaslomalla kasautui aika määrä töitä ja valokuvaushommia olen kiitollisena ottanut kaikki mitä on kysytty, vaikka se onkin tarkoittanut aikamoista aikataulutusta ja myöhäisiä iltoja. Mutta ah, viikonlopun tullen teki mieli kuvailla kotonakin.
Tiesin että uusi rakkauteni 85mm f/1.4 (kiitos Petran, ei tarvinnut kauaa miettiä minkä objeltiivin tarvitsen seuraavaksi.. :)) on tosi ahdas sisätiloissa, mutta muuten aivan upea objektiivi potreteille. (Toissaviikonlopun hääkuvista melkein 80 % oli sillä kuvattuja, olen ihan in looove.) Mutta kokeilin silti sisällä, ja tykkään tosi paljon uudenlaisesta polttovälistä!Päätin myös harjoittaa kuvaussilmää kuvaamalla vähän jotain oudompaa ja yllättävämpää, kuten nuo varret maljakossa. Huomaatko, miten sommittelu vaikuttaa? Jos maljakko olisi keskellä kuvaa tai jos vesiraja kulkisi horisontaalisesti keskellä, olisi kuva aika tylsä. Kolmannesten sääntö on aika kiva silmälle, siitä syntyy hyvä dynamiikka.

Viikonlopuksi on luvattu aivan upeaa kevätkeliä! Jokohan sitä tarkenisi kattaa pihalle, kun naapurit tulevat iltapäiväkahville? Ajatelkaa, miten upeaa jo pelkästään tämä valoisuus! Vielä kuudeltakin on ihan riittävän valoisaa kuvata ja aamulla saa herätä siihen kun aamuaurinko puskee makuuhuoneeseen...
Hei, raukeaa viikonloppua ihan jokaiselle! <3
Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanan keväisiä ja kauniita kuvia! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin tuohon sumeuteen, joka linssin eteen piirtyi tietyissä kuvakulmissa!

   Poista
 2. Kyllä valo on sitten ihana juttu! Jotenkin tämä talvi tuntui erityisen pimeältä, joten on sitä valoa odotettukin.

  Iloa ja lepoa sinun viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minustakin tuntui tosi pitkältä talvelta.. Mutta sitäkin ihanammalta tuntuu nyt tämä valo! Kauniita päiviä teillekin sinne pohjoiseen!

   Poista
 3. Aivan mielettömän kauniita kuvia! Tykkään <3

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig