keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Arkipaloilla uusi alku?

Ihan hitusen hävetti avata blogialustaa ja todeta että todellakin, viime kerta oli heinäkuussa... Kesä ja syksy olivat tosi työntäyteisiä ja onhan tässä muuttunut arkikin ihan totaalisesti. Siitä lisää ehkä toiste, mutta nyt päätin vain rikkoa blogihiljaisuuden ja kokeilla, miltä se kuvaaminen kotona tuntuikaan. Totesin, että minun pitäisi varmaan taas jatkaa bloggaamista jos meillä olisi sitten siistimpää. Ennen tuli ehkä enemmän järjesteltyä paikkoja, liekö sitten blogikuvien vuoksi vai ihan sen vuoksi että siivoaminen ei todellakaan ole ollut prioriteettilistallani viime aikoina.Ainakin totesin, että jos jatkan bloggailua, niin se tulee tapahtumaan vielä löysemmin rantein. Niin paljon kuin tykkäänkin harkituista kuvakulmista ja siitä että kuva-alalla ei olisi hirveästi häiritseviä elementtejä, niin blogia varten otan kyllä erilaisen kuvaustavan. Veikkaan, että se opettaa minulle myös lisää heittäytymistä kuvaamista ajatellen.. Eli enemmän arkipaloja, vähemmän harkintaa, matalammalla kynnyksellä - toimisikohan se? :) 

On täällä jotain kivoja pieniä muutoksiakin tapahtunut tyttöjen huoneissa. Ennen kesää vähän maalattiin ja tein tyttöjen huoneeseen katosta roikkuvan katoksen. Kuvatkin niistä taitaa olla jossain jo olemassa, toivottavasti, koska silloin oli paikat järjestyksessä! :D

Onkohan siellä ketään enää linjoilla? Huikkaa kommentilla tai vaikka FB-tykkäyksellä, jos vielä käyt lueskelemassa!

Katri
SHARE:

5 kommenttia

 1. No nyt onnistuu kommentointi, yritin jo heti kun postaus ilmestyi, vaan ei onnistunut. Kiva kun olet takaisin, tykkään niin lukea juttujasi ja katsella kuvia. Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kun kiva kuulla! <3 Tuo kommentointijuttu on kyllä ärsyttävä kun se tökkii. Välillä huomaan samaa ongelmaa muissakin blogissa ja se on tosi kurjaa kun sitten se pieni viestin jättäminen jää kokonaan.. :(

   Poista
 2. Sama homma - olisin kommentoinut hetikin, jos olisi onnistunut: Täällä ollaan kuulolla <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kun taas kirjoitat blogiin! Nyt aion piipahdetaan täällä taas säännöllisesti katsomassa, onko tullut uutta postausta.
  Ihanaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 4. Säännöllisen epäsäännöllisesti tämä täällä käy kurkkimassa. Tuo heittäytyminen on hyvä. Sisäisestä perfektionistista on itselläkin haaste päästä eroon. Kun ei se kuitenkaan pidä olla pointtina, elämä on sitä heittäytymistä.

  -Zini

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig