torstai 25. toukokuuta 2017

Blogihiljaisuus rikottu blogimatolla

Hui, kevään tullen viikot alkavat vieriä jotenkin kiihtyvällä tahdilla... Valon lisääntyessä kuvauksetkin lisääntyvät, ja se tarkoittaa tietenkin että iltamyöhän oma aika menee yhä enemmän kuvien parissa. Ei voi kyllä olla kuin tyytyväinen.. Juuri tänään juttelin parin blogikaverin kanssa, että jokaisella on jonkin sortin blogitauko meneillään. Toisella pitkä, toisella vielä pidempi, minulla vielä suhteellisen lyhyt. Totesin ääneen, että mitä pidempi tauko tulee, niin sitä vaikeampi on mitään kirjoittaa.
 
 
En kuitenkaan haluaisi tätä kokonaan heivata, joten päätin kertaheitolla rikkoa muutaman viikon blogihiljaisuuden täysin jonninjoutavalla postauksella. Kuvat ovat olleet koneella useamman viikon, sillä uusi mattokin on jo vaihtanut paikkaa olohuoneeseen. Tämä taitaa olla uusi blogimatto? Hällä väliä, minusta se on kiva.
 
Tyttöjen leikkihuoneeseen vaihtui olohuoneen harmaa matto, ja sinne onkin viritteillä vähän isompaa uutta juttua. Kun vaan saisi aikaiseksi, kun tuntuu näitä projekteja olevan..! Myös yläkerran tyttöjen makuuhuoneessa on tapahtunut - siellä maalattiin seinään jotain kivaa ja Ikean ruskea lipastokin sai uuden kuosin päälleen.
 
 
 
Nyt, kivaa loppuviikkoa ja nauttikaa vapaista, jos sellaisia vietätte! Blogihiljaisuus rikottu, JEI!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanan korkea huone!Kiirusta pukkaa näin keväällä varmaan jokaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Ja sekin hyvä että valaisinta ei tule vaihdettua kovin usein 6m:n korkeuteen.. Se projekti joka tuonne pitäisi tehdä vaatii myös rakennustelineiden kokoamisen kun pitäisi kattoon kiinnittää, sen vuoksi siirtyy ja siirtyy vaan. :) Ihan totta, keväällä on varmasti kaikilla kaikkea!

   Poista
 2. Ihana kun kävit päivittämässä kuulumisia! Teidän neiti aurinkokin oo kasvanut. Mukavaa toukokuun jatkoa ja kesän alkua, toivottavasti kuullaan sinusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla!:) Joo lapset kasvaa silmissä! Jos haluat pysyä kärryillä matkassa niin laita ihmeessä seurantaan blogin instan lisäksi valokuvausinstani @katrihaavistophotography - sinne tulee päiviteltyä varsinkin storiesiin myös arkisempia juttuja.. :)

   Poista
 3. Ne on ne kevätkiireet 😊 Meillä on sama matto eli ei voi kun kehua, että hieno on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta.. Juu, matto on kyllä kiva, ja syksyllä varmasti myös ihanasti lämmittävä!

   Poista
 4. Ei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää - tuttu tunne!
  Ihanan tunnelmalliset kuvat jälleen. Erityisesti tykkäsin siitä, miten auringonvalo osui juuri keinuun ja nukenvaunuihin :) Tytön hymy tietysti varasti suurimman huomion! Ja mattokin oli kiva ;)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Valo on usein suurin inspiraation tuoja.. :)

   Poista
 5. Hello hello ❤️ Arki tuppaa olemaan yhtä ulinaa, ei sitä kaikkea ehdi. Onneksi saadaan ihailla sinun kuvia Instassa! Onpas tyttö muuten kasvanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii! Just niin, mä olen tälläkin viikolla unohtanut vaikka ja mitä.. Mm. sen että tämän neidin päiväkoti loppui keskiviikkona kuun vaihteessa! :D :D

   Kiva että seurailet, taidat vielä seurailla sillä valokuvaustililläkin, joka nyt päivittyy tiheämmin.. :) Ihanaa kesänalkua, toivottavasti se tulee sinne pohjoiseenkin tänä vuonna!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig