sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sopivasti onnellinen

Omituinen sananparsi... Miten ollaan sopivasti onnellisia? On tainnut sanoittajalla loppua mielikuvitus kesken.. :) Ei kai liian onnellinenkaan voi olla? Aivoni eivät taivu nyt sen kummempaan filosofointiin, joten tyydyn toteamaan sivistyssanakirjan mukaisesti olevani syvästi ja perinpohjaisesti johonkin asiaan tyytyväinen. :D Epämääräinen johonkin sopii tähän oikein hyvin, koska onnellisuuden tunnetta on vaikea eritellä, mutta kai se riittää, kun olo on tyyni ja hymyilyttää just tässä ja näin.

Viikonloppu oli harvinaisen pitkä. Ehkä tämä aurinkoinen sää ja ulkona olo sai tuntumaan, että päivää riittää ja riittää. Nukuttiin pitkään, käytiin kävelyillä, grillailtiin ja löhöiltiin. Siivosin auton (jestas, mikä määrä hiekkaa sinne oli taas kulkeutunut!), E pesi polkupyöränsä ja M kokosi sitä kauan perusteltua Muurikkaa. Kyllä, sain ylipuhuttua. :D Tai oikeastaan homma ratkesi sillä, kun mies keksi, että Muurikan voi laittaa kaasugrillin yhteyteen. (Uskon tässä kyllä perimmiltään olevan kyse siitä, että nyt aloite tuli hänen suunnalta...) :) No, sallittakoon se. Ja kyllä siitä aikamoinen grillivaunu on sitten tulossakin, Instagramin puolella pientä sneak peekiä kyhäilystä. Illan ulkoruokailun jälkeen käperryttiin viltin alle syömään jälkkärijäätelöä. :) 

Mitäs teidän viikonloppuun? Iloa vappuviikkoon!

Katri
SHARE:

5 kommenttia

 1. Huippu homma tuo muurikka/grillauspistehomma! :)
  Mukavalta kuulosti teidän viikonloppu. Ihanan kesäistä siellä. Täällä oli aikalailla harmaata ja pikkuisen ripsasi eilen vettäkin. Nyt onneksi jälleen aurinkoista! :)

  Ja nyt huomasin, että olit laittanut tuon lukijajutun sivun laitaan (vai enkö vain ole ennen sitä hokannut?) - klikkasin toki itseni lukijaksesi sitäkin kautta. Aiemmin olen seurannut kovin tiiviisti :D tuolta Blogilistan kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitä tulee niin hieno! Kylläpä yllätti kekseliäisyydellään tuo miekkonen.. :) Samaa mikäkin mietin tuolla aurinkoisella kävelylenkillä, että siellä HoO:n seutuvilla on varmaan vielä luntakin..! Jep, laitoin sen siihen vähän aikaa sitten, näköjään ihmiset seuraa monen eri palvelun kautta!

   Poista
  2. Hih, ihana kun olit ajatellut meitä pohjoisen poloisia <3 Onneksi lunta ei juuri ole enää kuin kaikista varjoisimmissa paikoissa pikkukasoja. Jee!

   Yleensä seuraan kaikki blogit Blogilista kautta, mutta olen myös heidän Bloggerin kautta lukijoitaan myös. (Blogilistan lukijat ovat ??? - ja kun on mukava itsekin tietää kuka omaa blogia lukee.)

   Poista
 2. Ulkoilu ja pitkät valoisat illat todella pidentävät aktiivista päivää. Sekin virkistää ja lisää onnea, kun saa enemmän aikaan...tai ehtii enemmän olla vaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä ainakin olen aika huono talviulkoilija.. Valoisaan aikaan ja lämpimällä taas viihtyisin siellä ihan muuten vaan hillumassa! Se on vähän outo juttu, kun toisaalta tuntuu, että olisi saanut paljon aikaan, kun on saanut vaan olla omissa nurkissa ja puuhata perheen kanssa vailla aikatauluja ja suunnitelmia.

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig